Рецепт Аджика з цибулею на зиму фото

Аджика з цибулею на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Помідор, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Заготовки, Аджика, Гостре

До вашої уваги - класичний рецепт аджики з цибулею на зиму. Виходить пікантна заготівля, а цибуля надає апетитного аромату! так що раджу приготувати - бюджетно, легко, а головне - смачно!

Такий рецепт приготування аджики з цибулею на зиму мені особисто дуже подобається своїм ароматом. От не знаю чому так часто в аджику додають часник, - адже з цибулею набагато духмяний і соковитіше заготівля виходить! Але і часник я в наступний раз теж, думаю, додам, а поки що розповім вам, як зробити аджику з цибулею на зиму швидко і легко!

  • Помідор - 4 кілограма
  • Цибуля - 1 кілограм
  • Яблука - 0.5 кілограма
  • Цукор - 300 грам
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Перець горошком - 6 штук
  • Лавровий лист - 6 штук
  • Гвоздика - 6 штук
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Перець червоний - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - 1 Чайна ложка
  • Оцет 9 % - 150 мілілітрів
аджика з цибулею на зиму - фото крок 1
1. Все фруктово-овочеві інгредієнти моєму і чистимо. Нарізаємо досить крупно, а потім подрібнити в блендері або за допомогою м'ясорубки. Ставимо отримане пюре на середній вогонь. Додамо сіль і цукор.
аджика з цибулею на зиму - фото крок 2
2. Перець (горошком і два види мелених), лавровий лист, гвоздику, корицю подрібнюємо і змішуємо в кавомолці або в ступці.
аджика з цибулею на зиму - фото крок 3
3. Додамо цю пряну суміш в уже закипаюче пюре. Перемішаємо, пробуємо на смак. Далі на маленькому вогні Томім цю суміш 40 хвилин. Потім додамо оцет, ще 10 хвилин чекаємо.
аджика з цибулею на зиму - фото крок 4
4. А тепер готову ароматну аджику розкладаємо в підготовлені стерильні баночки, закочує на зиму. Бажаю удачі!

Схожі рецепти