Аджика без хрону на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Аджику все готують по-різному: хтось вважає за краще з яблуками, а хтось з морквою. Я готую аджику з помідорів, перцю і часнику, додаючи в неї хрін. Виходить дуже пікантна закуска на зиму!
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 3-4 банки аджики. Її часто використовують з м'ясними стравами або їдять замість салатів, подаючи її на стіл з будь-яким гарніром. Сподіваюся, що вам сподобається і ви переконаєтеся, що аджика без хрону на зиму, приготована в домашніх умовах, це дуже смачно!
- Помідори - 1 кілограм
- Перець солодкий - 500 грам
- Часник - 150 грам
- Перець гострий - 150 грам
- Оцет - 0, 5 склянки
- Сіль - 0, 5 склянки
Перець болгарський і перець гострий нарізаємо кубиками, потім перекладаємо в чашу блендера і перетворюємо в пюре.
Перекладаємо перець в каструлю. Кладемо в блендер порізані помідори і зубчики часнику.
Збиваємо овочі до однорідності.
Пюреобразную томатно-часникову масу з'єднуємо з перцем. Додаємо сіль і оцет, ретельно перемішуємо.
Розкладаємо аджику по стерилізованих банках, закриваємо їх кришками. Зберігаємо консервацію в холодильнику. Смачного!