Рецепт Аджика без хрону на зиму фото

Аджика без хрону на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор , Болгарський перець , Часник
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На швидку руку
Заготовки , Аджика , Гостре
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Аджику все готують по-різному: хтось вважає за краще з яблуками, а хтось з морквою. Я готую аджику з помідорів, перцю і часнику, додаючи в неї хрін. Виходить дуже пікантна закуска на зиму!

Опис приготування:

Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 3-4 банки аджики. Її часто використовують з м'ясними стравами або їдять замість салатів, подаючи її на стіл з будь-яким гарніром. Сподіваюся, що вам сподобається і ви переконаєтеся, що аджика без хрону на зиму, приготована в домашніх умовах, це дуже смачно!

  • Помідори - 1 кілограм
  • Перець солодкий - 500 грам
  • Часник - 150 грам
  • Перець гострий - 150 грам
  • Оцет - 0, 5 склянки
  • Сіль - 0, 5 склянки
аджика без хрону на зиму - фото крок 1
Перець болгарський і перець гострий нарізаємо кубиками, потім перекладаємо в чашу блендера і перетворюємо в пюре.
аджика без хрону на зиму - фото крок 2
Перекладаємо перець в каструлю. Кладемо в блендер порізані помідори і зубчики часнику.
аджика без хрону на зиму - фото крок 3
Збиваємо овочі до однорідності.
аджика без хрону на зиму - фото крок 4
Пюреобразную томатно-часникову масу з'єднуємо з перцем. Додаємо сіль і оцет, ретельно перемішуємо.
аджика без хрону на зиму - фото крок 5
Розкладаємо аджику по стерилізованих банках, закриваємо їх кришками. Зберігаємо консервацію в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти