Закуска з хрону на зиму (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям гострих закусок на зиму! Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати закуску з хріну на зиму. Вона зможе зігріти в будь-який холодний день, а також наповнити силами. Поїхали!
Тепер вам відомий рецепт супергострий закуски з хрону на зиму. Така закуска точно зніме втому, зігріє від морозу і розжене кров по жилах. Паста виходить дуже гострою, так що потрібно бути обережним під час приготування. Однак приготувати її я все ж рекомендую
- Кореневища хрону - 500 грам
- Червоний буряк - 1 штука
- Цукор, сіль, оцет - За смаком
Почнемо з підготовки основних інгредієнтів. Хрін промиваємо під водою.
Кореневища хрону очищаємо остреньким ножиком.
Нарізаємо очищений хрін на шматочки і заливаємо холодною водою.
Подрібнюємо кореневища за допомогою м'ясорубки
Подрібнені кореневища необхідно перекласти в баночку з герметичною кришкою.
Буряк подрібнюємо в блендері, затем перетираем через сито. Заливаємо отриманим соком буряка хрін. Ретельно все перемішуємо, додаючи сіль, оцет і цукор. Прибираємо в холодильник. Закуска з хрону на зиму готова!