Закуска з хрону з часником
(покроковий рецепт з фото)
Осінньою порою при перекопуванні городу абсолютно випадково можна стати володарем прекрасного овоча під назвою хрін. Сьогодні я покажу, як зробити з нього смачну, гостру закуску. Заходьте!
Для цієї закуски крім хрону практично нічого більше не потрібно і робиться вона дуже швидко. Якщо немає лимонного соку, замінити 6% оцтом. Часнику теж можна додати більше або менше. При бажанні її можна і законсервувати на зиму. Для цього потрібно всього лише покласти масу в стерилізовані банки і закатати стерилізованими кришками, прибрати в холодильник. Смачного!
- Хрін свіжий - 200 грам
- Часник - 7 зубчиків
- Сік лимонний - 2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Вода - 250 мілілітрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Очистіть хрін, вимийте і поріжте на шматочки. Складіть в чашу блендера і додайте 1/4 частина води і сік. Пробийте блендером.
Додайте часник, ще 1/4 частина води і знову пробити блендером.
Додайте сіль, цукор.
Влийте залишки води і пробийте блендером до бажаної консистенції.
Розкладіть по чистим банкам і приберіть в холодне місце.
Смачного!