Печеня з телятини з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас незабаром намічається святковий сімейний вечерю, то замість салатів приготуйте краще таке спекотне, у нього і вид досить святковий, і смак дивовижний - всі залишаться в захваті.
Оскільки в нашій родині жити не можуть без м'яса, то коли ми збираємося разом, в середині нашого столу завжди стоїть якась м'ясне блюдо. Щоразу ми намагаємося зробити щось новеньке, але цей простий рецепт печені з телятини з картоплею завжди був нашим улюбленим. М'ясо запікається цільним шматком з додаванням вершків, тому в підсумку воно виходить дуже соковитим і м'яким, а картопля разом з овочами стає відмінним ароматним гарніром. Скажу вам з особистого досвіду, таке мяско з'їдається моментально, тому я всім рекомендую побалувати своїх рідних відмінним вечерею і приготувати для них печеню з телятини з картоплею в домашніх умовах.
- Телятина - 1-1, 2 кілограма
- Гриби лісові - 600 грам
- Вершки 20% - 250 мілілітрів
- Картопля - 4-5 штук
- Лук жовтий - 1 штука
- Лук-пориста - 1 штука
- Вино біле солодке - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 30 грам
- Петрушка свіжа подрібнена - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком