Печеня з грибів з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Щоб порадувати своїх близьких чимось особливим і смачним, не потрібно особливо напружуватися, досить приготувати чудове печеня з грибів з картоплею. Гриби гасяться з м'ясом і овочами. Рекомендую!
Готуємо печеню з грибів з картоплею в домашніх умовах. Спершу тушкуємо м'ясо з цибулею, потім поступово додаємо перець, гриби і картопля. Спеції використовуйте ті, які вам більше подобаються (koriandr, імбир мелений, суміш перців і т.Д.). Хай щастить!
- Свинина - 500 грам
- Гриби - 400 грам
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Вершки - 5 Ст. Ложок (жирні)
- Масло оливкове - За смаком
- Спеції - За смаком
Вливаємо трохи оливкового масла в каструлю. Нарізаємо кубиками м'ясо, цибулю ріжемо півкільцями. Обсмажуємо м'ясо і цибулю на середньому вогні. Спеції за смаком.
Додаємо перець порізаний кубиками, тушкуємо ще 10 хвилин.
Крупно нарізаємо гриби.
Додаємо гриби в каструлю, тушкуємо під кришкою на середньому вогні ще 20 хвилин.
Додаємо порізану кубиками картоплю. Вливаємо вершки, солимо і перчимо до смаку. Тушкуємо до готовності картоплі.
Смачного!