Печеня з білих грибів
(покроковий рецепт з фото)
З білих грибів можна приготувати безліч страв з неповторним смаком. Одне з них - моє улюблене печеня, рецептом якого хочу поділитися.
Для спекотного замаринуйте шматочки м'яса в гірчиці і спеціях, а потім обсмажте на сильному вогні. Баклажан поріжте, посипте зелень, а через півгодини промийте водою. Поріжте гриби і обсмажте з цибулею. Окремо обсмажте моркву. Складіть в горщик м'ясо, морква, баклажани і перемішайте. Зверху викладіть гриби з цибулею. Пару картоплин порізати тонкими кружечками, інші невеликими брусками. Бруски викладіть поверх грибів і накрийте кружальцями у вигляді луски. Залийте горщик соусом зі сметани, борошна, бульйону, давленного часнику і спецій. Накрийте горщик кришкою і запечіть спекотне в духовці 45 хвилин при 180 градусах. При подачі посипте свіжою зеленню. Смачного!
- Свинина - 500 грам
- Білі гриби - 400 грам
- Bakalažan - 300 грам
- Картопля - 700 грам
- Сир - 50 грам
- Часник - 3 зубчики
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Бульйон - 200 мілілітрів
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль, спеції - За смаком