Суп з білих грибів з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Всього один додатковий інгредієнт - плавлений сир зробить смак вашого супу неймовірно ніжним і благородним. Спробуйте зробити таке приголомшливе блюдо і ви побачите, наскільки це смачно.
Останнім часом стало дуже популярним додавати в різні супи плавлений сир, адже він дійсно надає особливу ніжність смаку, та й ситність самому супу. Ну а я хочу поділитися з вами своєю найулюбленішою варіацією на цю тему і розповісти, як приготувати суп з білих грибів з сиром, який просто не може не сподобатися. Це дійсно приголомшливе блюдо, мабуть, найулюбленіше в нашій родині, яке, до речі, можна готувати і взимку, якщо використовувати заморожені гриби. Загалом, якщо ви ще ніколи не пробували цю смакоту, то я настійно рекомендую вам приготувати суп з білих грибів з сиром в домашніх умовах, адже це дійсно варте уваги блюдо.
- Картопля - 700 грам
- Гриби білі - 300 грам
- Сир плавлений - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком