Суп з білих грибів з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Всього один додатковий інгредієнт - плавлений сир зробить смак вашого супу неймовірно ніжним і благородним. Спробуйте зробити таке приголомшливе блюдо і ви побачите, наскільки це смачно.
Опис приготування:
Останнім часом стало дуже популярним додавати в різні супи плавлений сир, адже він дійсно надає особливу ніжність смаку, та й ситність самому супу. Ну а я хочу поділитися з вами своєю найулюбленішою варіацією на цю тему і розповісти, як приготувати суп з білих грибів з сиром, який просто не може не сподобатися. Це дійсно приголомшливе блюдо, мабуть, найулюбленіше в нашій родині, яке, до речі, можна готувати і взимку, якщо використовувати заморожені гриби. Загалом, якщо ви ще ніколи не пробували цю смакоту, то я настійно рекомендую вам приготувати суп з білих грибів з сиром в домашніх умовах, адже це дійсно варте уваги блюдо.
- Картопля - 700 грам
- Гриби білі - 300 грам
- Сир плавлений - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Отже, готуємо необхідні інгредієнти, овощи чистим, гриби промиваємо та нарізаємо на невеликі шматочки. Нарізані гриби опускаємо в киплячу воду і варимо їх півгодини.
Через півгодини нарізаємо картоплю кубиками і відправляємо його в каструлю до грибам, варимо все ще хвилин 10.
Поки суп кипить, нарізаємо цибулю на невеликі кубики, морква трьом на крупній тертці і обсмажуємо овочі на рослинному маслі до м'якості.
Тепер викладаємо моркву з цибулею в каструлю і варимо все пару хвилин.
У самому кінці додаємо плавлений сир і перемішуємо все, поки він повністю не розчинитися, солимо і перчимо суп, вимикаємо вогонь. Накриваємо каструлю кришкою і даємо супу хвилин 5-10 настоятися.
Подаємо готовий суп, прикрасивши свіжою зеленню. Смачного!