Суп з білих грибів на м'ясному бульйоні
(покроковий рецепт з фото)
Хочете зробити на обід щось дійсно смачне, тоді я пропоную вам відмінний рецепт приготування супу з білих грибів на м'ясному бульйоні з яскравим насиченим смаком і приголомшливим ароматом.
Сьогодні я хочу поділитися з вами своїм улюбленим рецептом приготування супу з білих грибів на м'ясному бульйоні, який я роблю дуже часто, особливо восени та взимку. Взагалі, такий суп прийнято варити зі свіжих або сушених грибів, але особисто я зазвичай використовую мариновані, адже так час приготування значно скорочується, а смак залишається таким же відмінним. А для того щоб суп був більш наваристим і насиченим я роблю його нема на звичайній воді, а на м'ясному бульйоні, найчастіше курячому, але для тих, хто любить страви пожирнее, можна зварити бульйон на свинині. В іншому, все дуже просто і ви без зусиль приготуєте суп з білих грибів на м'ясному бульйоні в домашніх умовах.
- Бульйон м'ясний - 1, 5 L
- Гриби білі мариновані - 200 грам
- Картопля - 4-5 штук
- Морква - 1 штука
- Кріп свіжий подрібнений - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком