Рецепт Суп з білих грибів на м'ясному бульйоні фото

Суп з білих грибів на м'ясному бульйоні
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Гриби, Білі гриби
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На сніданок
Супи

Хочете зробити на обід щось дійсно смачне, тоді я пропоную вам відмінний рецепт приготування супу з білих грибів на м'ясному бульйоні з яскравим насиченим смаком і приголомшливим ароматом.

Сьогодні я хочу поділитися з вами своїм улюбленим рецептом приготування супу з білих грибів на м'ясному бульйоні, який я роблю дуже часто, особливо восени та взимку. Взагалі, такий суп прийнято варити зі свіжих або сушених грибів, але особисто я зазвичай використовую мариновані, адже так час приготування значно скорочується, а смак залишається таким же відмінним. А для того щоб суп був більш наваристим і насиченим я роблю його нема на звичайній воді, а на м'ясному бульйоні, найчастіше курячому, але для тих, хто любить страви пожирнее, можна зварити бульйон на свинині. В іншому, все дуже просто і ви без зусиль приготуєте суп з білих грибів на м'ясному бульйоні в домашніх умовах.

  • Бульйон м'ясний - 1, 5 L
  • Гриби білі мариновані - 200 грам
  • Картопля - 4-5 штук
  • Морква - 1 штука
  • Кріп свіжий подрібнений - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
суп з білих грибів на м'ясному бульйоні - фото крок 1
Для початку чистимо картоплю і моркву, нарізаємо картоплю на невеликі шматочки і викладаємо в киплячий бульйон варитися.
суп з білих грибів на м'ясному бульйоні - фото крок 2
Морква трьом на тертці, а мариновані грибочки подрібнюємо, викладаємо гриби в бульйон до картоплі, солимо суп і перчимо його.
суп з білих грибів на м'ясному бульйоні - фото крок 3
Поки картопля і гриби варяться, ми обсмажуємо моркву на рослинній олії до м'якості. При бажанні можете додати до моркви ріпчасту цибулю.
суп з білих грибів на м'ясному бульйоні - фото крок 4
Коли картопля буде майже готовий, викладаємо обсмажену моркву в суп, варимо все пару хвилин, потім додаємо подрібнену зелень і знімаємо каструлю з вогню.
суп з білих грибів на м'ясному бульйоні - фото крок 5
Даємо супу пару хвилин настоятися під кришкою і вже потім розливаємо його по тарілках і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти