Рецепт Гороховий суп на м'ясному бульйоні фото

Гороховий суп на м'ясному бульйоні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Горох
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Хочу розповісти, як зробити гороховий суп на м'ясному бульйоні. Блюдо відмінне - в міру ситне, і смачне! Ароматне і ніжне, вся сім'я збіжиться на запах, це точно!

Опис приготування:

Мені дуже подобається цей гороховий суп на м'ясному бульйоні в домашніх умовах. Він виходить дуже густим і ароматним, навіть не потрібно додавати картопля! Спробуйте, готувати дуже просто, а смак приголомшливий!

  • Горох сухої - 50 грам
  • Курячі стегна - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Багет - 1 штука
  • Спеції - За смаком
гороховий суп на м'ясному бульйоні - фото крок 1
1. Горох замочити. Найкраще напередодні ввечері залити його водою, а на наступний день вже приступати до готування.
гороховий суп на м'ясному бульйоні - фото крок 2
2. Цибулину ріжемо навпіл. Ставимо на плиту бульйон з цибулею, додамо курячі ніжки і горох. На невеликому вогні варимо до готовності. В кінці цибулю дістаємо, додамо спеції.
гороховий суп на м'ясному бульйоні - фото крок 3
3. Багет ріжемо кубиками і обсмажити на оливковій олії. За бажанням грінки теж приправимо спеціями.
гороховий суп на м'ясному бульйоні - фото крок 4
4. Суп готовий! Смачного!

Схожі рецепти