Гороховий суп на м'ясному бульйоні
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як зробити гороховий суп на м'ясному бульйоні. Блюдо відмінне - в міру ситне, і смачне! Ароматне і ніжне, вся сім'я збіжиться на запах, це точно!
Мені дуже подобається цей гороховий суп на м'ясному бульйоні в домашніх умовах. Він виходить дуже густим і ароматним, навіть не потрібно додавати картопля! Спробуйте, готувати дуже просто, а смак приголомшливий!
- Горох сухої - 50 грам
- Курячі стегна - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Багет - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Горох замочити. Найкраще напередодні ввечері залити його водою, а на наступний день вже приступати до готування.
2. Цибулину ріжемо навпіл. Ставимо на плиту бульйон з цибулею, додамо курячі ніжки і горох. На невеликому вогні варимо до готовності. В кінці цибулю дістаємо, додамо спеції.
3. Багет ріжемо кубиками і обсмажити на оливковій олії. За бажанням грінки теж приправимо спеціями.
4. Суп готовий! Смачного!