Простий суп на м'ясному бульйоні
(покроковий рецепт з фото)
Охарактеризувати свій суп можу трьома словами - швидко, смачно і дуже просто. Можна також перед додаванням печінки суп пюрировать і у вас вийде не просто суп, а суп-пюре з печінкою.
Блюдо дійсно дуже просте, але тим не менш смачний і ситне. Спочатку поріжте всі овочі. Підготуйте глибокий сотейник. Розігрійте в ньому рослинне масло і пасеруйте моркву і корінь селери. Потім додайте зелений селера і цибулю-порей, далі картоплю та гречку. Влийте бульйон, доведіть до кипіння і проваріть 15-20 хвилин. Обсмажте на сильному вогні печінку до готовності і додайте в суп. Посоліть і поперчіть за смаком. Суп можна подавати в такому вигляді, або овочі можна перетворити в пюре, і додати печінку вже суп-пюре. До супу подайте свіжу зелень. Смачного!
- Селера кореневої - 40 грам
- Лук-пориста - 80 грам
- Морква - 50 грам
- Печінка - 200 грам
- Картопля - 200 грам
- Селера черешкова - 1 штука
- Гречана крупа - 1 Склянка
- М'ясний бульйон - 1, 5 L
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком
Дрібно поріжте всі овочі. У глибокому сотейнику пасеруйте морква і кореневої селера до напівготовності.
Потім додайте зелений селера і цибулю-порей.
А через пару хвилин - картопля.
І промиту гречку. Влийте бульйон, доведіть до кипіння і проваріть 15-20 хвилин.
Обсмажте на сильному вогні печінку до готовності і додайте в суп. Посоліть і поперчіть за смаком. Суп готовий. Як варіант - овочі можна перетворити в пюре, і у вас вийде відмінний суп-пюре з шматочками печінки. На стіл подавайте зі свіжою зеленню.