Квасолевий суп на м'ясному бульйоні
(покроковий рецепт з фото)
Цей суп готується на основі м'ясного бульйону і темно-червоної квасолі. Незрівнянний смак даного супу неможливо передати словами, його потрібно просто спробувати! Ідеальне обідню страву для всієї родини!
Перед вами - простий рецепт приготування квасоляного супу на м'ясному бульйоні. Попередньо замочену квасолю варимо до готовності. З м'яса готуємо наваристий бульйон. Окремо відварюємо картопля, потім злегка розминаємо його виделкою і додаємо в м'ясний бульйон. Паралельно готуємо зажарку з лука, моркви і томатної пасти. Додаємо зажарку в суп, туди ж кладемо квасоля, лавровий лист і спеції. Доводимо суп до готовності, знімаємо його з вогню і даємо йому трохи настоятися. Хай щастить!
- Вода - 2 L
- М'ясо - 0, 5 кілограма
- Квасоля - 200 грам
- Картопля - 3 штуки (бульби)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Кріп - 1 штука (пучок)
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 2 штуки
Попередньо замочіть квасолю в холодній воді на всю ніч. Вранці воду злийте і промийте квасолю.
Відваріть квасоля до готовності в киплячій воді.
На основі м'яса варимо бульйон.
Бульйон вариться на повільному вогні, піну постійно видаляємо.
Окремо відваріть до готовності картопля.
Зварити картоплю злегка розминаємо виделкою і відправляємо в м'ясний бульйон.
Обсмажуємо на рослинному маслі ріпчасту цибулю до золотистого. Додаємо моркву і перець, порізані кубиками. Також кладемо томатну пасту.
Додаємо до овочів трохи бульйону і тушкуємо на повільному вогні до повного випаровування рідини. Потім відправляємо зажарку в суп. Також додаємо квасоля, лавровий лист і спеції за смаком.
Знімаємо готовий суп з вогню і даємо йому настоятися під кришкою 10 хвилин. Смачного!