Картопляний суп на м'ясному бульйоні
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас виникло бажання поїсти свіженького супчика, то зверніть увагу на цей рецепт картопляного супу на м'ясному бульйоні, який готується дуже просто, а смак виходить фантастичний.
З рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати картопляний супу на м'ясному бульйоні. У його приготуванні немає нічого складного, і з ним може впоратися навіть починаюча господиня. Треба обов'язково прибирати шум, який постійно збирається на поверхні - особливо від м'яса. А також вчасно виловити і викинути зварилася цибулину. Якщо дотримуватися цих нехитрих правил, то супчик буде не тільки смачним, але і прозорим.
- Картопля - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Курка - 500 грам
- Зелений горошок - 200 грам
- Зелень - 10 грам
- Сіль - За смаком
- Корінь селери - 30 грам
- Вода - 200 мілілітрів
1. Перед тим, як приготувати картопляний суп на м'ясному бульйоні, помийте м'ясо і покладіть його в холодну воду. Після першого закипання зніміть піну. Кожен раз, як тільки піна піднімається, знімайте її. Після чого покладіть цілу, очищену цибулину. Понизьте вогонь до середнього.
2. Почистіть і наріжте кубиками корінь селери. Перекладіть його в каструлю і варіть на повільному вогні 20-25 хвилин. Постійно знімайте утворюється шум.
3. Очищений і промитий картоплю наріжте кубиками. У бульйон викладіть кубики картоплі. Після закипання знову зніміть піну. Дістаньте цибулину.
4. Коли звариться картопля, додайте зелений горошок. За вашим вибором він може бути замороженим або свіжим. Додати сіль вир. Покладіть листочок лавра.
5. Після того, як мине деякий час, викладіть в суп промиту і нарізану зелень. Потомити кілька хвилин зелень і зніміть з вогню суп. Розливайте по тарілках і пригощайте своїх домочадців. Смачного.