Рецепт Картопляний суп на м'ясному бульйоні фото

Картопляний суп на м'ясному бульйоні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Курка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи

Якщо у вас виникло бажання поїсти свіженького супчика, то зверніть увагу на цей рецепт картопляного супу на м'ясному бульйоні, який готується дуже просто, а смак виходить фантастичний.

З рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати картопляний супу на м'ясному бульйоні. У його приготуванні немає нічого складного, і з ним може впоратися навіть починаюча господиня. Треба обов'язково прибирати шум, який постійно збирається на поверхні - особливо від м'яса. А також вчасно виловити і викинути зварилася цибулину. Якщо дотримуватися цих нехитрих правил, то супчик буде не тільки смачним, але і прозорим.

  • Картопля - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Курка - 500 грам
  • Зелений горошок - 200 грам
  • Зелень - 10 грам
  • Сіль - За смаком
  • Корінь селери - 30 грам
  • Вода - 200 мілілітрів
картопляний суп на м'ясному бульйоні - фото крок 1
1. Перед тим, як приготувати картопляний суп на м'ясному бульйоні, помийте м'ясо і покладіть його в холодну воду. Після першого закипання зніміть піну. Кожен раз, як тільки піна піднімається, знімайте її. Після чого покладіть цілу, очищену цибулину. Понизьте вогонь до середнього.
картопляний суп на м'ясному бульйоні - фото крок 2
2. Почистіть і наріжте кубиками корінь селери. Перекладіть його в каструлю і варіть на повільному вогні 20-25 хвилин. Постійно знімайте утворюється шум.
картопляний суп на м'ясному бульйоні - фото крок 3
3. Очищений і промитий картоплю наріжте кубиками. У бульйон викладіть кубики картоплі. Після закипання знову зніміть піну. Дістаньте цибулину.
картопляний суп на м'ясному бульйоні - фото крок 4
4. Коли звариться картопля, додайте зелений горошок. За вашим вибором він може бути замороженим або свіжим. Додати сіль вир. Покладіть листочок лавра.
картопляний суп на м'ясному бульйоні - фото крок 5
5. Після того, як мине деякий час, викладіть в суп промиту і нарізану зелень. Потомити кілька хвилин зелень і зніміть з вогню суп. Розливайте по тарілках і пригощайте своїх домочадців. Смачного.

Схожі рецепти