Рецепт Паста з соусом бешамель фото

Паста з соусом бешамель
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти, Макарони, Молоко, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби, Соуси

Легендарне і дуже популярне італійське блюдо - паста з соусом бешамель.

Ніжний вершковий соус чудово доповнює спагетті, так що блюдо просто тане в роті. Підійде для обіду або вечері

Насамперед поставте варитися спагетті. Тим часом займіться соусом "бешамель", який готується з вершкового масла, змішаного з борошном, молоком, сіллю і перцем. Зцідіть зі спагеті воду і розкладіть їх по тарілках. Зверху полийте соусом і присипте спеціями. Хай щастить!

  • Спагеті - 200 грам
  • Вода - 2 L
  • Молоко - 2 склянки
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - 1 За смаком
паста з соусом бешамель - фото крок 1
Насамперед поставте варитися спагетті в киплячій, підсоленій воді. Варити 7-9 хвилин.
паста з соусом бешамель - фото крок 2
Приготуємо соус "бешамель" . У каструлі розтопіть вершкове масло і додайте борошно.
паста з соусом бешамель - фото крок 3
Перемішайте і тонкою цівкою влийте молоко, також додайте сіль і перець за смаком. Доведіть все до кипіння і проваріть на середньому вогні 3-4 хвилини.
паста з соусом бешамель - фото крок 4
Перекладіть зварені спагетті в друшляк і злийте воду. Потім розкладаємо макарони порціями по тарілках.
паста з соусом бешамель - фото крок 5
Зверху виливаємо соус і присипаємо улюбленими спеціями. Смачного!

Схожі рецепти