Паста з соусом бешамель
(покроковий рецепт з фото)
Легендарне і дуже популярне італійське блюдо - паста з соусом бешамель.
Ніжний вершковий соус чудово доповнює спагетті, так що блюдо просто тане в роті. Підійде для обіду або вечері
Насамперед поставте варитися спагетті. Тим часом займіться соусом "бешамель", який готується з вершкового масла, змішаного з борошном, молоком, сіллю і перцем. Зцідіть зі спагеті воду і розкладіть їх по тарілках. Зверху полийте соусом і присипте спеціями. Хай щастить!
- Спагеті - 200 грам
- Вода - 2 L
- Молоко - 2 склянки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - 1 За смаком
Насамперед поставте варитися спагетті в киплячій, підсоленій воді. Варити 7-9 хвилин.
Приготуємо соус "бешамель" . У каструлі розтопіть вершкове масло і додайте борошно.
Перемішайте і тонкою цівкою влийте молоко, також додайте сіль і перець за смаком. Доведіть все до кипіння і проваріть на середньому вогні 3-4 хвилини.
Перекладіть зварені спагетті в друшляк і злийте воду. Потім розкладаємо макарони порціями по тарілках.
Зверху виливаємо соус і присипаємо улюбленими спеціями. Смачного!