Рецепт Паста з лососем, грибами і шпинатом фото

Паста з лососем, грибами і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Лосось, Риба та морепродукти, Бобові, Макарони, Гриби, Печериці, Горох, Шпинат
Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок, На святковий стіл, 8 березня, День закоханих, 23 лютого
Гарячі страви, Макаронні вироби

Чи може гаряче блюдо бути одночасно ситним і легким? Як виявилося, може! звичайно, воно не зрівняється по легкості з зеленим салатом, але все-таки почуття тяжкості не залишиться. Перевірте це на собі

Ознайомтеся з тим, як приготувати пасту з лососем, грибами і шпинатом. Свіжий простий рецепт стане хорошим варіантом для обіду або вечері для двох. Тут панує вершковий м'який смак, який обволікає всі інгредієнти і все стає гармонійно. Блюдо поєднується з келихом білого вина.

  • Паста "лінгуіні" або подібна - 200 грам
  • Шпинат - 200 грам
  • Горошок заморожений - 100 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Філе лосося - 450 грам
  • Вершки нежирні - 240 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
паста з лососем, грибами і шпинатом - фото крок 1
1. Промийте і нашаткуй слайсами гриби. Відваріть пасту в підсоленій воді до стану "альденте" .
паста з лососем, грибами і шпинатом - фото крок 2
2. На розігрітій олії обсмажте шматочки лосося по 2-3 хвилини з кожного боку. Всипте сіль і перець за смаком. Потім рибу розберіть на дрібні шматочки.
паста з лососем, грибами і шпинатом - фото крок 3
3. Гриби також обсмажте в олії 1-2 хвилини.
паста з лососем, грибами і шпинатом - фото крок 4
4. Потім додайте в сковороду горошок і шпинат. Обсмажте інгредієнти разом 4 хвилини до м'якості, помішуючи.
паста з лососем, грибами і шпинатом - фото крок 5
5. Після цього влийте вершки. Змішавши, тушкуйте інгредієнти 1, 5 хвилини.
паста з лососем, грибами і шпинатом - фото крок 6
6. Далі додайте в сковороду пасту, перемішайте. Потім додайте лосося.
паста з лососем, грибами і шпинатом - фото крок 7
7. Пасту ще раз перемішайте і ще підігрійте. Подавайте блюдо з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти