Паста з лососем, грибами і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Чи може гаряче блюдо бути одночасно ситним і легким? Як виявилося, може! звичайно, воно не зрівняється по легкості з зеленим салатом, але все-таки почуття тяжкості не залишиться. Перевірте це на собі
Ознайомтеся з тим, як приготувати пасту з лососем, грибами і шпинатом. Свіжий простий рецепт стане хорошим варіантом для обіду або вечері для двох. Тут панує вершковий м'який смак, який обволікає всі інгредієнти і все стає гармонійно. Блюдо поєднується з келихом білого вина.
- Паста "лінгуіні" або подібна - 200 грам
- Шпинат - 200 грам
- Горошок заморожений - 100 грам
- Печериці - 200 грам
- Філе лосося - 450 грам
- Вершки нежирні - 240 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
1. Промийте і нашаткуй слайсами гриби. Відваріть пасту в підсоленій воді до стану "альденте" .
2. На розігрітій олії обсмажте шматочки лосося по 2-3 хвилини з кожного боку. Всипте сіль і перець за смаком. Потім рибу розберіть на дрібні шматочки.
3. Гриби також обсмажте в олії 1-2 хвилини.
4. Потім додайте в сковороду горошок і шпинат. Обсмажте інгредієнти разом 4 хвилини до м'якості, помішуючи.
5. Після цього влийте вершки. Змішавши, тушкуйте інгредієнти 1, 5 хвилини.
6. Далі додайте в сковороду пасту, перемішайте. Потім додайте лосося.
7. Пасту ще раз перемішайте і ще підігрійте. Подавайте блюдо з зеленню. Смачного!