Паста з лососем і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Яка риба у вас найулюбленіша? У мене це лосось. М'який, ситний, корисний і з неймовірним смаком. Шкода, що готую його нечасто. Але страви завжди підбираю унікальні, які гідні ресторану.
Цього разу я поділюся з вами тим, як приготувати пасту з лососем і шпинатом. Гаряче блюдо підійде для романтичної вечері або обіду. Робиться воно всього за 30 хвилин, і ви точно з цим впораєтеся. Замість цієї червоної риби підійде сьомга або кета. І не забудьте багато сиру! Він з'єднає всі складові разом.
- Пенне - 125 грам
- Шпинат - 100 грам
- В'ялені помідори - 50 грам
- Rikotta - 75 грам
- Пармезан - 15 грам
- Копчений лосось - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
1. У підсоленій воді відваріть макарони до стану аль денте.
2. Шпинат промийте та висушіть. Потім викладіть його в глибоку каструлю з нагрітою олією. Додайте сіль. Помішуючи, готуйте шпинат до м'якості.
3. Потім до шпинату додайте готові пенне (макарони) і подрібнені томати.
4. Все перемішайте. Дрібно натріть пармезан і додайте рикотту. Ще раз перемішайте. Робіть це на повільному вогні.
5. В кінці додайте лосося, нарізаного шматочками. Паста готова. Смачного!