Рецепт Паста з лососем і шпинатом фото

Паста з лососем і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Лосось , Риба та морепродукти , Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Яка риба у вас найулюбленіша? У мене це лосось. М'який, ситний, корисний і з неймовірним смаком. Шкода, що готую його нечасто. Але страви завжди підбираю унікальні, які гідні ресторану.

Опис приготування:

Цього разу я поділюся з вами тим, як приготувати пасту з лососем і шпинатом. Гаряче блюдо підійде для романтичної вечері або обіду. Робиться воно всього за 30 хвилин, і ви точно з цим впораєтеся. Замість цієї червоної риби підійде сьомга або кета. І не забудьте багато сиру! Він з'єднає всі складові разом.

  • Пенне - 125 грам
  • Шпинат - 100 грам
  • В'ялені помідори - 50 грам
  • Rikotta - 75 грам
  • Пармезан - 15 грам
  • Копчений лосось - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
паста з лососем і шпинатом - фото крок 1
1. У підсоленій воді відваріть макарони до стану аль денте.
паста з лососем і шпинатом - фото крок 2
2. Шпинат промийте та висушіть. Потім викладіть його в глибоку каструлю з нагрітою олією. Додайте сіль. Помішуючи, готуйте шпинат до м'якості.
паста з лососем і шпинатом - фото крок 3
3. Потім до шпинату додайте готові пенне (макарони) і подрібнені томати.
паста з лососем і шпинатом - фото крок 4
4. Все перемішайте. Дрібно натріть пармезан і додайте рикотту. Ще раз перемішайте. Робіть це на повільному вогні.
паста з лососем і шпинатом - фото крок 5
5. В кінці додайте лосося, нарізаного шматочками. Паста готова. Смачного!

Схожі рецепти