Лазанья з лососем і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Лазанью з лососем і шпинатом роблять в Провансі, там це блюдо можна заязикати в кафе. Але коштує воно неймовірно дорого, я пропоную насолодитися ним на власній кухні в колі своєї сім'ї. Це просто!
Щоб приготувати лазанью з лососем і шпинатом ніяких особливих талантів не треба, просто знайте два секрету! По перше, потрібно правильно приготувати соус "бешамель" . Навчіться, якщо ви ще не вмієте, правильно робити його один раз і такі страви, як лазіння або мусака стануть вашим коником! Борошно для соусу краще злегка підсмажити на сухій сковороді, а молоко додавайте поступово, по мірі необхідності, щоб отримати консистенцію сметани. Слідкуйте, щоб не було грудочок. Якщо ж, все-таки вони вийдуть, виправити це допоможе блендер. До речі, залиште трохи чистого соусу "ббешамель" для покриття самого верхнього шару лазаньї. І другий "секрет" - лосось готується швидко, не пересушивайте его! Успіхів і приємного апетиту!
- Лист лазаньї - 200 грам
- Філе лосося - 200 грам
- Пучок шпинату - 1 штука
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 250 мілілітрів
- Тертий сир - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Мускатний горіх - За смаком
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка