Рецепт Лазанья зі шпинатом фото

Лазанья зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Шпинат
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Лазанья

Італійська кухня вміє дивувати і радувати. Пропоную вам приготувати лазанью з шпинатом, ситно і смачно!

Перед вами простий рецепт приготування лазаньї зі шпинатом. Коли лазіння буде готова, , не виймайте її відразу з духовки, страва повинна настоятися. Подавати до столу необхідно в гарячому вигляді. Нижче наведена покрокова інструкція приготування.

  • Лазанья - 18 штук (листи)
  • Шпинат - 400 грам
  • Rikotta - 300 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сир пармезан - 70 грам
  • Горіх мускатний - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
лазанья зі шпинатом - фото крок 1
Для початку потрібно розморозити шпинат. Потім згасити на дрібному вогні 5 хвилин.
лазанья зі шпинатом - фото крок 2
У ковшике розтопіть вершкове масло.
лазанья зі шпинатом - фото крок 3
Додайте борошна, обсмажте. Приблизно 1 хвилину.
лазанья зі шпинатом - фото крок 4
Тонкою цівкою влийте молоко, перемішайте віночків, щоб не було грудочок.
лазанья зі шпинатом - фото крок 5
Додайте мускатний горіх, сіль і перець. Варіть на повільному вогні 5-6 хвилин, помішуючи. Соус повинен загуснути.
лазанья зі шпинатом - фото крок 6
Змішайте Рікотта і шпинат, приправити сіллю.
лазанья зі шпинатом - фото крок 7
Залийте лазанью окропом. Тримати 2-3 хвилини.
лазанья зі шпинатом - фото крок 8
Змастіть форму для запікання вершковим маслом. На дно викладіть 6 листів лазаньї.
лазанья зі шпинатом - фото крок 9
Змастіть лазанью соусом, зверху викладіть шпинат.
лазанья зі шпинатом - фото крок 10
Далі викладайте в такому порядку: листи-соус-шпинат. Останніми повинні лежати листи лазаньї.
лазанья зі шпинатом - фото крок 11
На тертці натріть пармезан.
лазанья зі шпинатом - фото крок 12
Верхній шар лазаньї змастіть соусом, зверху посипати сиром.
лазанья зі шпинатом - фото крок 13
Запікайте в розігрітій духовці 30 хвилин, температура 200 градусів.
лазанья зі шпинатом - фото крок 14
Готово! Смачного!

Схожі рецепти