Рецепт Паста терияки фото

Паста терияки
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі, Макарони, Брокколі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, Романтична вечеря
Гарячі страви, Макаронні вироби

Що ви скажіть про з'єднання європейської кухні і азіатської в одному рецепті? Це варто спробувати! ви здивуєтеся, як добре поєднується яскравий соус зі знайомими продуктами. Все це в даному варіанті.

У страві ви відчуєте кілька смаків: солодкий, гострий і солоний. А запечені овочі з грибами дадуть м'який доповнює відтінок і додаткові калорії. Коли ви дізнаєтеся, як приготувати пасту терияки, то скористаєтеся цим рецептом не раз. На його підготовку піде всього 30 хвилин.

  • Брокколі - 240 грам
  • Гриби шиітаке - 90 грам
  • Лінгвіні - 150 грам
  • Рослинна олія - 15 мілілітрів
  • Соус Теріякі - 90 мілілітрів
  • Солодкий червоний перець - 1 штука
  • Зелена цибуля - 2 штуки
  • Соус Шрірача - 1 Чайна ложка
  • Насіння кунжуту - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 2 Ст. Ложки
паста терияки - фото крок 1
Для початку підготуйте інгредієнти. Перець очистіть від насіння і наріжте смужками. Брокколі розділіть на суцвіття. Шиітаке наріжте смужками, видаливши ніжки. Білу частину цибулі розрубати на половинки, а зелену наріжте кільцями під кутом.
паста терияки - фото крок 2
На деко з фольгою викладіть в один шар перець, брокколі, гриби і білу частину цибулі. Потім відправте їх в розігріту до 220 градусів духовку на 15 хвилин. Попередньо додайте сіль, перець і трохи оливкового масла.
паста терияки - фото крок 3
Поки займіться пастою. У кип'ячену підсолену воду викладіть лінгвіні. Відваріть їх до стану "альденте" протягом 10 хвилин. Потім злийте з них воду через друшляк, і поверніть назад в каструлю.
паста терияки - фото крок 4
Тепер займіться заправкою. Перемішайте до єдиної консистенції воду, соус Шрірача і Теріякі, а також рослинна олія.
паста терияки - фото крок 5
Після цього перемішайте пасту з заправкою і частиною зеленої цибулі. Додайте сіль і перець за смаком.
паста терияки - фото крок 6
Подавайте пасту терияки, виклавши зверху овочі з духовки. Посипте блюдо цибулею і кунжутом. Смачного!

Схожі рецепти