Рецепт Фунчоза з куркою терияки фото

Фунчоза з куркою терияки
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Фунчоза з куркою терияки - це дуже смачна страва зі скляної бобової локшини, яке готується досить просто і швидко. Беріть рецепт на замітку!

Опис приготування:

Фунчоза з куркою терияки - це смачна страва, яке відмінно урізноманітнює ваше повсякденне меню. Соус Теріякі робить будь-яке м'ясо краще: м'якше, ніжніше і соковитіше. Для приготування знадобитися зовсім небагато інгредієнтів, мінімум зусиль і часу. Фунчоза хороша тим, що вона не склеюється, тому, блюдо можна подавати як гарячим, так і холодним. Якщо ви хочете порадувати своїх близьких чимось смачним і незвичайним, цей рецепт саме для вас.

  • Funčoza - 200 грам
  • Куряче філе - 400 грам
  • Соус"Теріякі" - 70 мілілітрів
  • Кунжут - 10 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Зелена цибуля - 15 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
фунчоза з куркою терияки - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
фунчоза з куркою терияки - фото крок 2
Курку добре помийте, обсушити паперовим рушником, наріжте невеликими шматочками, залийте соусом теріякі і залиште маринуватися на 10-15 хвилин.
фунчоза з куркою терияки - фото крок 3
На добре розігріту сковороду з рослинним маслом викладете курку і смажте її 10-15 хвилин, весь час помішуючи.
фунчоза з куркою терияки - фото крок 4
Фунчозу залийте окропом на 5-7 хвилин, після промийте холодною водою.
фунчоза з куркою терияки - фото крок 5
Фунчозу перекладіть до курки.
фунчоза з куркою терияки - фото крок 6
Перемішайте, щоб скляна локшина встигла увібрати соус і сік. Вимкніть вогонь, тримайте під закритою кришкою ще пару хвилин.
фунчоза з куркою терияки - фото крок 7
Перекладіть фунчозу з куркою на тарілку, посипте кунжутом і дрібно нарізаною зеленою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти