Фунчоза з куркою терияки
(покроковий рецепт з фото)
Фунчоза з куркою терияки - це дуже смачна страва зі скляної бобової локшини, яке готується досить просто і швидко. Беріть рецепт на замітку!
Фунчоза з куркою терияки - це смачна страва, яке відмінно урізноманітнює ваше повсякденне меню. Соус Теріякі робить будь-яке м'ясо краще: м'якше, ніжніше і соковитіше. Для приготування знадобитися зовсім небагато інгредієнтів, мінімум зусиль і часу. Фунчоза хороша тим, що вона не склеюється, тому, блюдо можна подавати як гарячим, так і холодним. Якщо ви хочете порадувати своїх близьких чимось смачним і незвичайним, цей рецепт саме для вас.
- Funčoza - 200 грам
- Куряче філе - 400 грам
- Соус "теріякі" - 70 мілілітрів
- Кунжут - 10 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Зелена цибуля - 15 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Курку добре помийте, обсушити паперовим рушником, наріжте невеликими шматочками, залийте соусом теріякі і залиште маринуватися на 10-15 хвилин.
На добре розігріту сковороду з рослинним маслом викладете курку і смажте її 10-15 хвилин, весь час помішуючи.
Фунчозу залийте окропом на 5-7 хвилин, після промийте холодною водою.
Фунчозу перекладіть до курки.
Перемішайте, щоб скляна локшина встигла увібрати соус і сік. Вимкніть вогонь, тримайте під закритою кришкою ще пару хвилин.
Перекладіть фунчозу з куркою на тарілку, посипте кунжутом і дрібно нарізаною зеленою цибулею. Смачного!