Рецепт Папрікаш з яловичини фото

Папрікаш з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо , Яловичина , Спеції , Прянощі , Приправи , Паприка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Пропоную вашій увазі всесвітньо відоме блюдо угорської кухні. Готують його буквально з усіх видів м'яса і навіть риби. Однак даний варіант - це досить традиційний папрікаш з яловичини.

Опис приготування:

Пропоную досить простий рецепт папрікаш з яловичини.

1. Для початку необхідно вимити і просушити м'ясо, нарізати його невеликими шматочками.

2. Цибулину очистити і порізати середніми кубиками або півкільцями.

3. На сковороду з високими бортами і товстим дном (можна використовувати сотейник або казан) налити трохи рослинного або вершкового масла і добре розігріти. Відправити туди цибулю і, періодично помішуючи, підсмажити його до золотистого кольору.

4. Потім додати на сковороду паприку і інтенсивно перемішувати, поки паприка не вбереться все масло. Якщо процес зупинити, то паприка може згорнутися в грудочки.

5. Тепер можна викласти м'ясо.

6. Трохи посолити за смаком. Щоб зробити папрікаш з яловичини в домашніх умовах більш пікантним, можна додати при бажанні гострий перець або інші улюблені спеції.

7. Солодкий перець вимити і почистити. Нарізати невеликими кубиками і відправити до м'яса.

8. Влити трохи води (м'ясо повинно гаситися, а не варитися) і накрити кришкою. Гасити м'ясо до готовності на мінімальному вогні.

9. Для 5-7 хвилин до кінця приготування додати сметану. Ретельно перемішати і ще трохи загасити.

Подавати папрікаш з яловичини можна з будь-яким гарніром.

  • Яловичина - 700 грам
  • Крем - 150 грам
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Паприка - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
Пропоную досить простий рецепт папрікаш з яловичини.

1. Для початку необхідно вимити і просушити м'ясо, нарізати його невеликими шматочками.

2. Цибулину очистити і порізати середніми кубиками або півкільцями.

3. На сковороду з високими бортами і товстим дном (можна використовувати сотейник або казан) налити трохи рослинного або вершкового масла і добре розігріти. Відправити туди цибулю і, періодично помішуючи, підсмажити його до золотистого кольору.

4. Потім додати на сковороду паприку і інтенсивно перемішувати, поки паприка не вбереться все масло. Якщо процес зупинити, то паприка може згорнутися в грудочки.

5. Тепер можна викласти м'ясо.

6. Трохи посолити за смаком. Щоб зробити папрікаш з яловичини в домашніх умовах більш пікантним, можна додати при бажанні гострий перець або інші улюблені спеції.

7. Солодкий перець вимити і почистити. Нарізати невеликими кубиками і відправити до м'яса.

8. Влити трохи води (м'ясо повинно гаситися, а не варитися) і накрити кришкою. Гасити м'ясо до готовності на мінімальному вогні.

9. Для 5-7 хвилин до кінця приготування додати сметану. Ретельно перемішати і ще трохи загасити.

Подавати папрікаш з яловичини можна з будь-яким гарніром.

Схожі рецепти