Папрікаш з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі всесвітньо відоме блюдо угорської кухні. Готують його буквально з усіх видів м'яса і навіть риби. Однак даний варіант - це досить традиційний папрікаш з яловичини.
Пропоную досить простий рецепт папрікаш з яловичини.
1. Для початку необхідно вимити і просушити м'ясо, нарізати його невеликими шматочками.
2. Цибулину очистити і порізати середніми кубиками або півкільцями.
3. На сковороду з високими бортами і товстим дном (можна використовувати сотейник або казан) налити трохи рослинного або вершкового масла і добре розігріти. Відправити туди цибулю і, періодично помішуючи, підсмажити його до золотистого кольору.
4. Потім додати на сковороду паприку і інтенсивно перемішувати, поки паприка не вбереться все масло. Якщо процес зупинити, то паприка може згорнутися в грудочки.
5. Тепер можна викласти м'ясо.
6. Трохи посолити за смаком. Щоб зробити папрікаш з яловичини в домашніх умовах більш пікантним, можна додати при бажанні гострий перець або інші улюблені спеції.
7. Солодкий перець вимити і почистити. Нарізати невеликими кубиками і відправити до м'яса.
8. Влити трохи води (м'ясо повинно гаситися, а не варитися) і накрити кришкою. Гасити м'ясо до готовності на мінімальному вогні.
9. Для 5-7 хвилин до кінця приготування додати сметану. Ретельно перемішати і ще трохи загасити.
Подавати папрікаш з яловичини можна з будь-яким гарніром.
- Яловичина - 700 грам
- Крем - 150 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Солодкий перець - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Паприка - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
1. Для початку необхідно вимити і просушити м'ясо, нарізати його невеликими шматочками.
2. Цибулину очистити і порізати середніми кубиками або півкільцями.
3. На сковороду з високими бортами і товстим дном (можна використовувати сотейник або казан) налити трохи рослинного або вершкового масла і добре розігріти. Відправити туди цибулю і, періодично помішуючи, підсмажити його до золотистого кольору.
4. Потім додати на сковороду паприку і інтенсивно перемішувати, поки паприка не вбереться все масло. Якщо процес зупинити, то паприка може згорнутися в грудочки.
5. Тепер можна викласти м'ясо.
6. Трохи посолити за смаком. Щоб зробити папрікаш з яловичини в домашніх умовах більш пікантним, можна додати при бажанні гострий перець або інші улюблені спеції.
7. Солодкий перець вимити і почистити. Нарізати невеликими кубиками і відправити до м'яса.
8. Влити трохи води (м'ясо повинно гаситися, а не варитися) і накрити кришкою. Гасити м'ясо до готовності на мінімальному вогні.
9. Для 5-7 хвилин до кінця приготування додати сметану. Ретельно перемішати і ще трохи загасити.
Подавати папрікаш з яловичини можна з будь-яким гарніром.