Рецепт Папрікаш зі свинини фото

Папрікаш зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо , Свинина , Спеції , Прянощі , Приправи , Паприка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Угорська кухня знайома багатьом саме завдяки цій страві. Його готують по-різному, проте завжди залишається незмінним - мелена паприка і сметана. Сьогодні пропоную приготувати папрікаш з свинини.

Опис приготування:

Збираючись готувати папрікаш з свинини, потрібно серйозно поставитися до вибору м'яса. Воно не повинно бути занадто жирним або жилавим. Використовувати для цієї страви можна як свіжі помідори і перець, так і консервовані у власному соку. Сметану краще брати пожирніше.

  • Свинина - 100 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Помідори - 1-2 штук
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Паприка - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
папрікаш зі свинини - фото крок 1
1. Першим інгредієнтом буде цибулю. Його необхідно очистити і нарізати невеликими кубиками.
папрікаш зі свинини - фото крок 2
2. Свинину вимити, просушити і також нарізати. Не варто робити шматочки занадто маленькими.
папрікаш зі свинини - фото крок 3
3. Шматочки свинини відправити в невелику мисочку і з'єднати з чайною ложкою паприки. Ретельно перемішати. Класичний рецепт папрікаш з свинини даного етапу не містить, так що при бажанні його можна пропустити.
папрікаш зі свинини - фото крок 4
4. На сковороду налити трохи рослинного (можна вершкового) масла. Відправити туди м'ясо, обсмажити злегка до скоринки.
папрікаш зі свинини - фото крок 5
5. Обсмажене м'ясо можна дістати зі сковороду або на окремій обсмажити цибулю до золотистого кольору.
папрікаш зі свинини - фото крок 6
6. Коли цибуля присмажився, викласти нарізаний дрібно помідор і солодкий перець (в даному варіанті використовується консервований у власному соку). Всипати решту паприку. Добре перемішати, щоб не утворилися грудочки.
папрікаш зі свинини - фото крок 7
7. Коли соус стане однорідним, додати на сковороду м'ясо. Посолити за смаком. При бажанні додати перець чилі або інші спеції. Накрити кришкою і тушкувати до готовності. Якщо рідини замало, то в паприкаш зі свинини в домашніх умовах можна додати трохи води або бульйону.
папрікаш зі свинини - фото крок 8
8. Коли м'ясо повністю проготовітся, зняти сковороду з вогню і додати сметану.
папрікаш зі свинини - фото крок 9
9. Ретельно перемішати. Тепер паприкаш зі свинини можна подавати до столу.

Схожі рецепти