Овочі припущені
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт я підгледіла давним-давно в книзі індійської кухні. Обожнюю ведичну культуру і особливо їх овочеві пишноти і вишукування в кулінарії. Дивіться, як приготувати овочі припущені.
У цьому рецепті ви можете використовувати будь-які овочі. Мені особисто до вподоби спаржа, кабачки, перець солодкий, спаржева квасолька. До таких овочів відмінно підійде будь-яка крупа або м'ясо. Але головне в цій страві - поєднання ароматних спецій. Експериментуйте і знаходите нові смаки і аромати.
Вдалою готування!
- Мікс з овочів - 500 грам
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Селера - 0, 25 чайних ложки
- Чорна гірчиця - 1 Чайна ложка
- Куркума - 1 Чайна ложка
Овочі нарізаємо, якщо вони свіжі. Якщо покупні і вже порубані, то просто дістаємо з морозилки і залишаємо відтавати. Розморожувати їх потрібно до кінця.
Виливаємо масло на сковорідку. Ставимо на вогонь. Кидаємо до маслу все улюблені спеції. Нагріваємо до появи характерного тріску.
Відправляємо овочі на сковорідку. Перемішуємо, обов'язково накриваємо кришкою. Припускаємо їх протягом півгодини. Вогонь повинен бути дуже тихий.
Овочі повинні вийти м'якими, але не розваристої. Викладаємо їх на тарілку. Подаємо в гарячому вигляді. Я дуже люблю їсти їх з кускус. Смачного!