Рецепт Овочі припущені фото

Овочі припущені
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі, Спаржа
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Цей рецепт я підгледіла давним-давно в книзі індійської кухні. Обожнюю ведичну культуру і особливо їх овочеві пишноти і вишукування в кулінарії. Дивіться, як приготувати овочі припущені.

У цьому рецепті ви можете використовувати будь-які овочі. Мені особисто до вподоби спаржа, кабачки, перець солодкий, спаржева квасолька. До таких овочів відмінно підійде будь-яка крупа або м'ясо. Але головне в цій страві - поєднання ароматних спецій. Експериментуйте і знаходите нові смаки і аромати.

Вдалою готування!

  • Мікс з овочів - 500 грам
  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Селера - 0, 25 чайних ложки
  • Чорна гірчиця - 1 Чайна ложка
  • Куркума - 1 Чайна ложка
овочі припущені - фото крок 1
Овочі нарізаємо, якщо вони свіжі. Якщо покупні і вже порубані, то просто дістаємо з морозилки і залишаємо відтавати. Розморожувати їх потрібно до кінця.
овочі припущені - фото крок 2
Виливаємо масло на сковорідку. Ставимо на вогонь. Кидаємо до маслу все улюблені спеції. Нагріваємо до появи характерного тріску.
овочі припущені - фото крок 3
Відправляємо овочі на сковорідку. Перемішуємо, обов'язково накриваємо кришкою. Припускаємо їх протягом півгодини. Вогонь повинен бути дуже тихий.
овочі припущені - фото крок 4
Овочі повинні вийти м'якими, але не розваристої. Викладаємо їх на тарілку. Подаємо в гарячому вигляді. Я дуже люблю їсти їх з кускус. Смачного!

Схожі рецепти