Овочевий салат з булгуром «безплідною»
(покроковий рецепт з фото)
Салат цікавий і насичений за смаком. Я б навіть не назвала його салатом: це дуже самодостатнє друга страва, до того ж, postnoe. Звичайно, воно не для щоденного приготування, більше святковий.
Рецепт традиційний турецький, тому рекомендую точно дотримуватися рецептуру, тоді у Вас вийде справжнє турецьке блюдо!
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Лимон - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Перець пластівцями - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
- Кмин - За смаком
- Чебрець - За смаком
- Обкладинка - 1 щіпка
- М'ята - 4 штуки
- Цибуля зелена - 4 штуки
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Петрушка - За смаком
- Манна крупа - 1 Склянка
1. Булгур промийте і залийте окропом.
2. Зачекайте, поки він набубнявіє і трохи охолоне.
3. Перець, огірок і помідор наріжте кубиком.
4. Змішайте томатну пасту і все спеції.
5. Вичавіть з лимона сік і змішайте його з оливковою олією.
6. Всю свіжу зелень наріжте.
7. Додайте до булгуром суміш приправ з томатною пастою і розітріть руками до однорідного кольору.
8. Додайте нарізані овочі, зелень, перемішайте. Заправте лимонним соком з маслом. Смачного!