Горбуші, фарширована булгуром

Горбуші, фарширована булгуром
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Булгур не надто поширена крупа. Але ж вона прекрасно підходить для гарніру і відмінно поєднується з рибою. Спробуйте приготувати рибу, фаршировану гарніром з булгура. Це смачно і просто.

опис приготування:

Таким чином можна нафарширувати будь-яку рибу, і вона вийде дуже красивої і смачної. Якщо ж і булгур ви не любите або він у вас не продається, то його цілком можна замінити рисом.

  • горбуші— 1 штука
  • манна крупа— 1/2 склянки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Перецьь болгарський— 1/2 штуки
  • помідори— 1 штука
  • сир тертий— 50 штук
  • часник— 4 зубчики
  • бульйон— 1 Склянка
  • Вершкове масло— 20 грам
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • петрушка— За смаком
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • лимон— 1/2 штуки
горбуші, фарширована булгуром - фото крок 1 1. Булгур обсмажте на розтопленому вершковому маслі.

горбуші, фарширована булгуром - фото крок 2 2. Додайте нарізаний кубиками цибулю, злегка обсмажте.

горбуші, фарширована булгуром - фото крок 3 3. Додайте нарізаний кубиками перець, злегка обсмажте.

горбуші, фарширована булгуром - фото крок 4 4. додайте бульйон, приправити сіллю, поперчіть і залиште, поки бульйон не вбереться.

горбуші, фарширована булгуром - фото крок 5 5. прохолодний. Додайте нарізану петрушку і часник.

горбуші, фарширована булгуром - фото крок 6 6. Потім додайте половину сиру і все перемішайте.

горбуші, фарширована булгуром - фото крок 7 7. Рибу розріжте по спині, залишивши черево цілим. видаліть кістки, зябра і тельбухи.

горбуші, фарширована булгуром - фото крок 8 8. Додати сіль, поперчіть рибу, полийте лимоном. При необхідності затиснутою zubochistkami, щоб вийшла човник. заливка bulgurom.

горбуші, фарширована булгуром - фото крок 9 9. Викладіть у форму. Якщо булгур залишився, покладіть його навколо риби. Зверху викладіть нарізану кружальцями помідор.

горбуші, фарширована булгуром - фото крок 10 10. Потім - що залишився сир.

горбуші, фарширована булгуром - фото крок 11 11. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти

Кабачки, фаршировані булгуром і грибами

Кабачки, фаршировані булгуром і грибами

Страви з кабачків не тільки дуже корисні, але і смачні. Пропоную в розпал сезону приготувати кабачки, фаршировані булгуром і грибами. опис приготування: Дане блюдо виходить легким, корисним і дуже смачним! Відмінний варіант і для сімейної трапези, і для будь-якого літнього святкового столу. За...

читати далі
Кальмари, фаршировані булгуром і мідіями

Кальмари, фаршировані булгуром і мідіями

Скільки варіантів фаршированих кальмарів я знаю, але таких ще не пробувала! Найніжніші кальмари з пікантною соковитою начинкою. Блюдо само по собі дуже ситне і самодостатнє. опис приготування: При бажанні замість булгура можна використовувати рис: він прекрасно поєднується з морепродуктами і к...

читати далі
Куряче філе з булгуром

Куряче філе з булгуром

Булгур можна готувати не тільки як гарнір, але також разом з м'ясом, овочами або у вигляді начинки для фаршированого перцю. У нашому випадку виходить страва, нагадує плов. Смачно і корисно! опис приготування: Сьогодні пропоную вам приготувати плов з відомої східної крупи — булгур. Це пшениця з...

читати далі
Курячий суп з булгуром

Курячий суп з булгуром

Ситний і корисний суп, який підійде для всієї родини. Інгредієнти цілком звичайні, здавалося б нічого особливого, але булгур зробить це блюдо вишуканим і додасть неповторний відтінок смаку. опис приготування: Існує чимало корисних і смачних перших страв. Я пропоную приготувати курячий суп з бу...

читати далі
Морквяний суп з булгуром

Морквяний суп з булгуром

Цей простий і швидкий, м'який і оксамитовий, ароматний пісний суп приємно урізноманітнить ваше меню. Якщо у вашій родині є ті, хто не любить моркву в супі, це блюдо будуть уплітати з задоволенням. опис приготування: Під час довгого посту цей рецепт приготування морквяного супу з булгуром приєм...

читати далі