Горбуші, фарширована булгуром
(покроковий рецепт з фото)
Булгур не надто поширена крупа. Але ж вона прекрасно підходить для гарніру і відмінно поєднується з рибою. Спробуйте приготувати рибу, фаршировану гарніром з булгура. Це смачно і просто.
Таким чином можна нафарширувати будь-яку рибу, і вона вийде дуже красивої і смачної. Якщо ж і булгур ви не любите або він у вас не продається, то його цілком можна замінити рисом.
- Горбуші - 1 штука
- Манна крупа - 1/2 склянки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перецьь болгарський - 1/2 штуки
- Помідори - 1 штука
- Сир тертий - 50 штук
- Часник - 4 зубчики
- Бульйон - 1 Склянка
- Вершкове масло - 20 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Лимон - 1/2 штуки
1. Булгур обсмажте на розтопленому вершковому маслі.
2. Додайте нарізаний кубиками цибулю, злегка обсмажте.
3. Додайте нарізаний кубиками перець, злегка обсмажте.
4. Додайте бульйон, приправити сіллю, поперчіть і залиште, поки бульйон не вбереться.
5. Прохолодний. Додайте нарізану петрушку і часник.
6. Потім додайте половину сиру і все перемішайте.
7. Рибу розріжте по спині, залишивши черево цілим. Видаліть кістки, зябра і тельбухи.
8. Додати сіль, поперчіть рибу, полийте лимоном. При необхідності затиснутою zubochistkami, щоб вийшла човник. Заливка bulgurom.
9. Викладіть у форму. Якщо булгур залишився, покладіть його навколо риби. Зверху викладіть нарізану кружальцями помідор.
10. Потім - що залишився сир.
11. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин. Смачного!