Рецепт Горбуші, фарширована булгуром фото

Горбуші, фарширована булгуром
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Крупи , Манна крупа
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Булгур не надто поширена крупа. Але ж вона прекрасно підходить для гарніру і відмінно поєднується з рибою. Спробуйте приготувати рибу, фаршировану гарніром з булгура. Це смачно і просто.

Опис приготування:

Таким чином можна нафарширувати будь-яку рибу, і вона вийде дуже красивої і смачної. Якщо ж і булгур ви не любите або він у вас не продається, то його цілком можна замінити рисом.

  • Горбуші - 1 штука
  • Манна крупа - 1/2 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перецьь болгарський - 1/2 штуки
  • Помідори - 1 штука
  • Сир тертий - 50 штук
  • Часник - 4 зубчики
  • Бульйон - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Лимон - 1/2 штуки
горбуші, фарширована булгуром - фото крок 1
1. Булгур обсмажте на розтопленому вершковому маслі.
горбуші, фарширована булгуром - фото крок 2
2. Додайте нарізаний кубиками цибулю, злегка обсмажте.
горбуші, фарширована булгуром - фото крок 3
3. Додайте нарізаний кубиками перець, злегка обсмажте.
горбуші, фарширована булгуром - фото крок 4
4. Додайте бульйон, приправити сіллю, поперчіть і залиште, поки бульйон не вбереться.
горбуші, фарширована булгуром - фото крок 5
5. Прохолодний. Додайте нарізану петрушку і часник.
горбуші, фарширована булгуром - фото крок 6
6. Потім додайте половину сиру і все перемішайте.
горбуші, фарширована булгуром - фото крок 7
7. Рибу розріжте по спині, залишивши черево цілим. Видаліть кістки, зябра і тельбухи.
горбуші, фарширована булгуром - фото крок 8
8. Додати сіль, поперчіть рибу, полийте лимоном. При необхідності затиснутою zubochistkami, щоб вийшла човник. Заливка bulgurom.
горбуші, фарширована булгуром - фото крок 9
9. Викладіть у форму. Якщо булгур залишився, покладіть його навколо риби. Зверху викладіть нарізану кружальцями помідор.
горбуші, фарширована булгуром - фото крок 10
10. Потім - що залишився сир.
горбуші, фарширована булгуром - фото крок 11
11. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти