Салат з булгуром і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Булгур традиційно використовують у східній кухні. Найпопулярніший салат з нього - це «Табула», проте він зовсім не єдиний. Оцініть рецепт, як приготувати салат з булгуром і овочами.
Салат подається холодним до столу. Особливим і пікантним його робить додавання м'яти, яка надає йому свіжість. Зробити салат в домашніх умовах не складе труднощів. Можете відварити його заздалегідь, наприклад, з вечора або безпосередньо перед початком приготування, тільки обов'язково остудіть.
- Манна крупа - 1 Склянка
- Зелена цибуля - 3-4 штук
- Помідори - 1-2 штук
- Огірки - 1-2 штук
- М'ята - 2-3 штук
- Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
- Лимонний сік - 5 Ст. Ложок
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Замочіть сирої булгур в холодній воді і залиште його на 15 хвилин. Через необхідний час злийте воду і відваріть його протягом 15 хвилин, потім злийте воду і остудіть його.
2. Наріжте кубиками огірки і помідори, подрібніть м'яту і зелену цибулю. Викладіть все овочі та зелень в миску.
3. Змішайте остиглий булгур з овочами.
4. Додайте в салат рослинне масло, лимонний сік, кмин, сіль і перець за смаком, перемішайте. Смачного!