Рецепт Оригінальний рецепт м'яса по-французьки фото

Оригінальний рецепт м'яса по-французьки
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Птах, Фрукти, Курка, Куряче філе, Ананас
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, М'ясо по французьки

Багато господинь знають склад класичного м'яса по-французьки: тільки м'ясо, сир, помідори і соус. Хтось додає відразу продукти на гарнір, такі як гриби і картопля. Спробуйте також новий варіант.

Таку варіацію треба мати на увазі всім, хто не любить довго возитися з гарячими стравами, але все-таки хоче отримати приголомшливий смак. Я розповім вам оригінальний рецепт м'яса по-французьки. Головні інгредієнти - куряче філе і ананаси. Поєднується все ідеально. Текстура буде м'якою і тане в роті.

  • Куряче філе - 1 кілограм
  • Кільця ананаса - 500 грам (консервованого)
  • Майонез - 200 грам
  • Твердий сир - 350 грам
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Салатні листя - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
оригінальний рецепт м'яса по-французьки - фото крок 1
Філе промийте, крупно наріжте і відбийте молоточком.
оригінальний рецепт м'яса по-французьки - фото крок 2
На деко, змащений маслом, розкладіть цибулю кільцями.
оригінальний рецепт м'яса по-французьки - фото крок 3
На цибулю викладіть філе. Змастіть кожен шматочок майонезом. Посипте сіллю і перцем.
оригінальний рецепт м'яса по-французьки - фото крок 4
Зверху викладіть ананас і натріть сир.
оригінальний рецепт м'яса по-французьки - фото крок 5
Запікайте м'ясо по-французьки при 200 градусах протягом 40 хвилин. Подавайте блюдо на листі салату. Смачного!

Схожі рецепти