Оригінальний рецепт м'яса по-французьки
(покроковий рецепт з фото)
Багато господинь знають склад класичного м'яса по-французьки: тільки м'ясо, сир, помідори і соус. Хтось додає відразу продукти на гарнір, такі як гриби і картопля. Спробуйте також новий варіант.
Таку варіацію треба мати на увазі всім, хто не любить довго возитися з гарячими стравами, але все-таки хоче отримати приголомшливий смак. Я розповім вам оригінальний рецепт м'яса по-французьки. Головні інгредієнти - куряче філе і ананаси. Поєднується все ідеально. Текстура буде м'якою і тане в роті.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Кільця ананаса - 500 грам (консервованого)
- Майонез - 200 грам
- Твердий сир - 350 грам
- Ріпчаста цибуля - 3 штуки
- Салатні листя - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
Філе промийте, крупно наріжте і відбийте молоточком.
На деко, змащений маслом, розкладіть цибулю кільцями.
На цибулю викладіть філе. Змастіть кожен шматочок майонезом. Посипте сіллю і перцем.
Зверху викладіть ананас і натріть сир.
Запікайте м'ясо по-французьки при 200 градусах протягом 40 хвилин. Подавайте блюдо на листі салату. Смачного!