Омлет з тунцем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.
Омлет з тунцем може послужити відмінним обідом. Добре поєднується з гарніром з рису. Ситне і смачне блюдо.
Опис приготування:
Рецепт омлету з тунцем я знайшла в своїй старій кулінарній книзі. А потім спробувала такий в ресторані на сніданок. Але мені він здався досить ситним, тому будинку я приготувала такий омлет з тунцем з гарніром, з рисом і зеленню. Дуже смачно і легко! обов'язково спробуйте.
- Яйця - 2-3 штук
- Консервований тунець - 100-150 грам
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження.)
Збийте яйце.
Додати сіль, поперчіть. Перемішайте.
Вилийте на розігріте в сковороді рослинне масло яєчну масу. І як тільки омлет схопиться, розділіть візуально його навпіл і на одну сторону викладіть тунець. Другий ми будемо закривати омлет з тунцем.
Омлет підсмажиться з країв, як млинець. Значить, його вже можна подавати. Але спочатку накрийте тунець порожній половиною, акуратно, щоб не порвати омлет. Трохи ще потомите і подавайте. Готово.