Рецепт Омлет з тунцем і помідорами фото

Омлет з тунцем і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Яйця , Помідор , Консервований тунець , Тунець
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви , Омлет
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Завалялася в холодильнику банку тунця і десяток яєць, і сама собою народилася ідея ось такого незвичайного омлетік. Мені дуже сподобалося, сподіваюся, і вам припаде до смаку.

Опис приготування:

Оригінальна закуска готується так. Збийте яйця і розділіть суміш на три частини. Обсмажте на сковороді зелену квасолю до м'якості, залийте яйцями і смажте до готовності. На іншій сковороді, або на цій же, коли звільниться, розімніть тунця без рідини, прогрійте і залийте яйцями і також смажте до готовності. У третій захід обсмажте подрібнені помідори і часник. У яйця додайте порізаний кріп і залийте на сковороду. Коли третій омлетний млинець буде готовий, складіть їх один на одного, змащуючи майонезом і подайте на стіл. Смачного!

  • Зелена квасоля - 100 грам
  • Банку тунця - 1 штука
  • Яйця - 9 штук
  • Пучок кропу - 1 штука
  • Помідор - 3 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Майонез - За смаком (для змазування)
омлет з тунцем і помідорами - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
омлет з тунцем і помідорами - фото крок 2
Обсмажте зелену квасолю на сковороді до м'якості, додайте три збитих яйця, сіль і Arte до готовності.
омлет з тунцем і помідорами - фото крок 3
З тунця злийте рідину, розімніть виделкою і розігрійте на сковороді. Потім збийте три яйця, розрівняйте тунець виделкою і залийте яйцями. Смажте до готовності.
омлет з тунцем і помідорами - фото крок 4
І третій омлетний млинець буде з помідорами. Дрібно наріжте помідори. Подрібніть часник і обсмажте їх на сковороді протягом 4 хвилин, потім додайте збиті яйця змішані з порізаним кропом. Смажте до готовності. Потім викладіть омлетного млинці один на одного, змащуючи кожен майонезом і подайте на стіл.

Схожі рецепти