Бутерброди з тунцем і ікрою
(покроковий рецепт з фото)
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Морепродукти, Вершкове масло, Консервований тунець, Тунець, Ікра
Бутерброди з тунцем і ікрою відмінно підійдуть до святкового столу з будь-якого приводу. Вони готуються 20 хвилин і виходять дуже смачними. В даному рецепті - червона і чорна ікра з морських водоростей.
Для посиденьок з друзями або на святковий стіл можна приготувати такі бутерброди з тунцем і ікрою. Вони не тільки незвичайні, але ще і дуже смачні. Тунець чудово поєднується з плавленим сиром, зеленню і гірчицею, а також з ікрою і свіжим огірком.
- Baton Nareznoy - 1 штук
- Консервований тунець - 150 грам
- Плавлений сирок - 2 штуки
- Яйця - 1 штук
- Ікра з морських водоростей - 70 грам (можна натуральну)
- Свіжий огірок - 1 штук
- Гірчиця зернова - 30 грам
- Кріп - 20 грам
1. Для різноманітності можна приготувати такі бутерброди з тунцем і ікрою з морських водоростей. Замість вершкового масла я пропоную використовувати плавлений сир, це набагато смачніше і оригінальніше.
2. Додаємо до плавленого сиру зернову гірчицю. Перемішуємо так, щоб гірчиця повністю розподілилася.
3. Натираємо на середню терку заздалегідь відварене яйце і додаємо до сирної маси.
4. Зливаємо сік з консерви і додаємо тунця до решти маси. Починаємо перемішувати масу до однорідного стану.
5. В останній момент додаємо нарізаний кріп і знову все перемішуємо.
6. Намазуємо отриману масу у вигляді паштету на нарізані частини батона і викладаємо на блюдо.
7. Зверху прикрашаємо ікрою і свіжим огірком. Ікру можна брати натуральну. Я в цілях економії замінила ікрою з морських водоростей.