Тарталетки з тунцем і червоною ікрою
(покроковий рецепт з фото)
Тарталетки можна приготувати для будь-якого торжества, на фуршет. Начинку, як і те, з чого зробити таку, кожен вибирає на свій смак. Розповім, як приготувати тарталетки з тунцем і червоною ікрою.
Такі тарталетки стануть відмінною закускою на весіллі або до новорічних святкувань. Закуска вишукана і дуже смачна. Не варто довго зберігати їх в холодильнику, інакше вони розм'якнуть, тому краще подавайте відразу. Саму тарталетки можна зробити самостійно, але можна купити готові формочки.
- Тунець - 175 грам (консервований)
- Сир - 190 грам (вершковий)
- Солоні огірки - 1 штука
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- tartalettes - 18 штук (у мене покупні)
- Червона ікра - 100 грам
- Кріп - 1 штука
- Часник - 1 часточка
- Сіль і перець - За смаком
1
Відкрийте консерву з тунцем, злийте сік. Подрібніть солоний огірок.
2
Змішайте в окремій ємності тунець, солоний огірок, натертий часник і вершковий сир.
3
Додайте майонез, перець і сіль за смаком. Все ретельно перемішайте.
4
Начините тарталетки безпосередньо перед подачею, зверху покладіть ікру. Прикрасьте тарталетки кропом.