Рецепт Тарталетки з тунцем і червоною ікрою фото

Тарталетки з тунцем і червоною ікрою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Консервований тунець , Тунець
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 18
Час приготування: 15 хв.

Тарталетки можна приготувати для будь-якого торжества, на фуршет. Начинку, як і те, з чого зробити таку, кожен вибирає на свій смак. Розповім, як приготувати тарталетки з тунцем і червоною ікрою.

Опис приготування:

Такі тарталетки стануть відмінною закускою на весіллі або до новорічних святкувань. Закуска вишукана і дуже смачна. Не варто довго зберігати їх в холодильнику, інакше вони розм'якнуть, тому краще подавайте відразу. Саму тарталетки можна зробити самостійно, але можна купити готові формочки.

  • Тунець - 175 грам (консервований)
  • Сир - 190 грам (вершковий)
  • Солоні огірки - 1 штука
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • tartalettes - 18 штук (у мене покупні)
  • Червона ікра - 100 грам
  • Кріп - 1 штука
  • Часник - 1 часточка
  • Сіль і перець - За смаком
1
Відкрийте консерву з тунцем, злийте сік. Подрібніть солоний огірок.
2
Змішайте в окремій ємності тунець, солоний огірок, натертий часник і вершковий сир.
3
Додайте майонез, перець і сіль за смаком. Все ретельно перемішайте.
4
Начините тарталетки безпосередньо перед подачею, зверху покладіть ікру. Прикрасьте тарталетки кропом.

Схожі рецепти