Рецепт Брускетта з тунцем фото

Брускетта з тунцем
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти, Консервований тунець, Тунець
ПП рецепти
На вечерю, На полуденок, На святковий стіл, На сніданок, Фуршет
Брускетта

Брускетту з тунцем ви приготуєте за хвилин 15. Вчорашній багет треба розрізати і запекти, надавши йому друге життя, а до консервованого тунця додамо квасоля, кедрові горішки, часник, спеції.

Як приготувати брускетту з тунцем?

1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. Деко застеліть пергаментом.

2. У сковороду покладіть шматочок вершкового масла і влийте оливкової. Якщо у вас тунець, консервований в олії, то можете використовувати цю олію. Прогрійте на середньому вогні і додайте нарізаний пластинками часник. Обсмажте протягом хвилини, помішуючи, потім додайте пластівці чилі і кедрові горішки.

3. Додайте в сковороду білу квасолю і тунця, перемішайте. Наріжте свіжу петрушку і також всипте в сковороду.

4. З лимона вичавити сік. Можете вичавлювати лимон прямо над сковородою, тільки тримайте лимон над рукою, щоб зловити кісточки.

5. Посоліть і поперчіть все, що знаходиться в сковороді, перемішайте. Обсмажуйте, помішуючи, протягом 5-7 хвилин.

6. Багет поріжте скибочками, змастіть кожну скибочку оливковою олією. Викладіть на деко і відправте в розігріту духовку на 10 хвилин, через 5 хвилин переверніть скибочки на іншу сторону.

7. На обсмажені скибочки багета викладіть по ложці заправки з тунця, прикрасьте зеленню і подавайте.

Брускетта з тунцем готова!

Смачного!


  • Багет - 1 штука
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 20-30 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Пластівці сушеного чилі - За смаком
  • Кедрові горішки - За смаком
  • Консервована біла квасоля, банку - 1 штука
  • Консервований тунець, банку - 1 штука
  • Петрушка свіжа - За смаком
  • Лимон - 1 штука (потрібен сік)
  • Сіль, перець - За смаком
Як приготувати брускетту з тунцем?

1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. Деко застеліть пергаментом.

2. У сковороду покладіть шматочок вершкового масла і влийте оливкової. Якщо у вас тунець, консервований в олії, то можете використовувати цю олію. Прогрійте на середньому вогні і додайте нарізаний пластинками часник. Обсмажте протягом хвилини, помішуючи, потім додайте пластівці чилі і кедрові горішки.

3. Додайте в сковороду білу квасолю і тунця, перемішайте. Наріжте свіжу петрушку і також всипте в сковороду.

4. З лимона вичавити сік. Можете вичавлювати лимон прямо над сковородою, тільки тримайте лимон над рукою, щоб зловити кісточки.

5. Посоліть і поперчіть все, що знаходиться в сковороді, перемішайте. Обсмажуйте, помішуючи, протягом 5-7 хвилин.

6. Багет поріжте скибочками, змастіть кожну скибочку оливковою олією. Викладіть на деко і відправте в розігріту духовку на 10 хвилин, через 5 хвилин переверніть скибочки на іншу сторону.

7. На обсмажені скибочки багета викладіть по ложці заправки з тунця, прикрасьте зеленню і подавайте.

Брускетта з тунцем готова!

Смачного!

Схожі рецепти