Брускетта з тунцем
(покроковий рецепт з фото)
Брускетту з тунцем ви приготуєте за хвилин 15. Вчорашній багет треба розрізати і запекти, надавши йому друге життя, а до консервованого тунця додамо квасоля, кедрові горішки, часник, спеції.
Як приготувати брускетту з тунцем?
1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. Деко застеліть пергаментом.
2. У сковороду покладіть шматочок вершкового масла і влийте оливкової. Якщо у вас тунець, консервований в олії, то можете використовувати цю олію. Прогрійте на середньому вогні і додайте нарізаний пластинками часник. Обсмажте протягом хвилини, помішуючи, потім додайте пластівці чилі і кедрові горішки.
3. Додайте в сковороду білу квасолю і тунця, перемішайте. Наріжте свіжу петрушку і також всипте в сковороду.
4. З лимона вичавити сік. Можете вичавлювати лимон прямо над сковородою, тільки тримайте лимон над рукою, щоб зловити кісточки.
5. Посоліть і поперчіть все, що знаходиться в сковороді, перемішайте. Обсмажуйте, помішуючи, протягом 5-7 хвилин.
6. Багет поріжте скибочками, змастіть кожну скибочку оливковою олією. Викладіть на деко і відправте в розігріту духовку на 10 хвилин, через 5 хвилин переверніть скибочки на іншу сторону.
7. На обсмажені скибочки багета викладіть по ложці заправки з тунця, прикрасьте зеленню і подавайте.
Брускетта з тунцем готова!
Смачного!
- Багет - 1 штука
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 20-30 грам
- Часник - 2 зубчики
- Пластівці сушеного чилі - За смаком
- Кедрові горішки - За смаком
- Консервована біла квасоля, банку - 1 штука
- Консервований тунець, банку - 1 штука
- Петрушка свіжа - За смаком
- Лимон - 1 штука (потрібен сік)
- Сіль, перець - За смаком
1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. Деко застеліть пергаментом.
2. У сковороду покладіть шматочок вершкового масла і влийте оливкової. Якщо у вас тунець, консервований в олії, то можете використовувати цю олію. Прогрійте на середньому вогні і додайте нарізаний пластинками часник. Обсмажте протягом хвилини, помішуючи, потім додайте пластівці чилі і кедрові горішки.
3. Додайте в сковороду білу квасолю і тунця, перемішайте. Наріжте свіжу петрушку і також всипте в сковороду.
4. З лимона вичавити сік. Можете вичавлювати лимон прямо над сковородою, тільки тримайте лимон над рукою, щоб зловити кісточки.
5. Посоліть і поперчіть все, що знаходиться в сковороді, перемішайте. Обсмажуйте, помішуючи, протягом 5-7 хвилин.
6. Багет поріжте скибочками, змастіть кожну скибочку оливковою олією. Викладіть на деко і відправте в розігріту духовку на 10 хвилин, через 5 хвилин переверніть скибочки на іншу сторону.
7. На обсмажені скибочки багета викладіть по ложці заправки з тунця, прикрасьте зеленню і подавайте.
Брускетта з тунцем готова!
Смачного!