Оладки з сосискою
(покроковий рецепт з фото)
А ви знаєте, як приготувати млинці з сосискою? Якщо ще не куштували це дивно просте і дуже смачна страва, тоді запам'ятовуйте рецепт і повторіть його будинку.
1. З тестом в цьому рецепті все досить просто. Для початку необхідно вбити в невелику мисочку яйця і збити їх з дрібкою солі і розпушувачем.
2. Додати молоко і поступово всипати просіяне борошно.
3. Тісто має вийти густим, як на звичайні оладки. Залишити його на 5-10 хвилин.
4. За цей час можна очистити і нарізати дрібними кубиками сосиски.
5. Вимити свіжу зелень за смаком, як слід обсушити й подрібнити.
6. У тісто викласти сосиски і зелень, акуратно все перемішати до однорідності. При бажанні в рецепт приготування млинців з сосискою можна використовувати також подрібнені овочі - кабачок, морква або інші за смаком.
7. На сковороду налити трохи рослинного масла і як слід його розігріти.
8. Ложкою викладати оладки і смажити на середньому вогні під закритою кришкою.
9. Коли оладки готові, їх можна перед подачею викласти на паперовий рушник, щоб видалити залишки масла.
10. Подавати такі оладки з сосискою в домашніх умовах можна з соусом або овочами, наприклад. Це відмінний варіант ситного сніданку, а також закуски не тільки вдома, але і на природі.
- Сосиски - 300 грам
- Борошно - 350-400 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Зелень - 1 пучок
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 За смаком (для смаження)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
2. Додати молоко і поступово всипати просіяне борошно.
3. Тісто має вийти густим, як на звичайні оладки. Залишити його на 5-10 хвилин.
4. За цей час можна очистити і нарізати дрібними кубиками сосиски.
5. Вимити свіжу зелень за смаком, як слід обсушити й подрібнити.
6. У тісто викласти сосиски і зелень, акуратно все перемішати до однорідності. При бажанні в рецепт приготування млинців з сосискою можна використовувати також подрібнені овочі - кабачок, морква або інші за смаком.
7. На сковороду налити трохи рослинного масла і як слід його розігріти.
8. Ложкою викладати оладки і смажити на середньому вогні під закритою кришкою.
9. Коли оладки готові, їх можна перед подачею викласти на паперовий рушник, щоб видалити залишки масла.
10. Подавати такі оладки з сосискою в домашніх умовах можна з соусом або овочами, наприклад. Це відмінний варіант ситного сніданку, а також закуски не тільки вдома, але і на природі.