Рецепт Бігус з сосискою фото

Бігус з сосискою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня , Польська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Капуста, Сосиски
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Бігус

Легке в приготуванні, необтяжливе для вашого гаманця, смачне - ось тільки деякі з плюсів цієї страви. Якщо зовсім немає часу на приготування, раджу приготувати бігус з сосисками.

Розповідаю, як приготувати бігус з сосисками - дуже просте, бюджетне і швидке у виконанні блюдо. Блюдо виходить досить ситним. Подавати його можна і просто з хлібом, і з гарніром з рису або картоплі. Складнощів у приготуванні абсолютно ніяких, тому не боїмося щось зіпсувати і приступаємо до готування.

1. Капусту нарізаємо вашим улюбленим способом. Солимо і обжимаємо, щоб пустила сік. Сильно тиснути капусту не треба, в готової капусті повинна бути легка хрустінка.

2. Чистимо цибулю та моркву. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, моркву натираємо на тертці - великої або середньої.

3. Злегка обсмажуємо цибулю і моркву на сковорідці на олії.

4. Додаємо до моркви і цибулі капусту, перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні хвилин 15. За потреби, можна додати трохи води.

5. Тепер про сосиски. Їх можна додавати в блюдо попередньо обсмаженими, а можна сирими. В тому і в іншому випадках сосиски до капусти ми будемо додавати практично в кінці готування. Очищаємо сосиски, нарізаємо і додаємо до капусти з овочами на сковорідку.

6. Перемішуємо, накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо хвилин 10. Слідкуйте, щоб блюдо не підгорає і не вийшло сухим. Адже бігус повинен бути соковитим.

  • Капуста - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сосиски - 200 грам
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 2-3 Щепоток
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
Розповідаю, як приготувати бігус з сосисками - дуже просте, бюджетне і швидке у виконанні блюдо. Блюдо виходить досить ситним. Подавати його можна і просто з хлібом, і з гарніром з рису або картоплі. Складнощів у приготуванні абсолютно ніяких, тому не боїмося щось зіпсувати і приступаємо до готування.

1. Капусту нарізаємо вашим улюбленим способом. Солимо і обжимаємо, щоб пустила сік. Сильно тиснути капусту не треба, в готової капусті повинна бути легка хрустінка.

2. Чистимо цибулю та моркву. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, моркву натираємо на тертці - великої або середньої.

3. Злегка обсмажуємо цибулю і моркву на сковорідці на олії.

4. Додаємо до моркви і цибулі капусту, перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні хвилин 15. За потреби, можна додати трохи води.

5. Тепер про сосиски. Їх можна додавати в блюдо попередньо обсмаженими, а можна сирими. В тому і в іншому випадках сосиски до капусти ми будемо додавати практично в кінці готування. Очищаємо сосиски, нарізаємо і додаємо до капусти з овочами на сковорідку.

6. Перемішуємо, накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо хвилин 10. Слідкуйте, щоб блюдо не підгорає і не вийшло сухим. Адже бігус повинен бути соковитим.

Схожі рецепти