Гороховий суп з сосискою
(покроковий рецепт з фото)
На обід для всієї родини смачний гороховий суп з сосискою буде якнайкраще. Запам'ятовуємо рецепт приготування і готуємо на здоров'я!
Який обід без першої страви? Особливо гороховий супчик буде дуже доречним. Всім відомо, що гороховий суп дуже поживний, тому на обід - це відмінний варіант. Для приготування горохового супу з сосискою нам будуть потрібні звичайний сосиски, можна свинячі. Бульйон може бути курячим або свинячим, можна навіть з кубика його приготувати. Дивимося рецепт.
- Горох - 1 Склянка
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сосиски - 4 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Бульйон - 2, 5 L
- Зелень - 80 грам
- Часник - 4 зубчики
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
Для початку потрібно промити і залити горох.
Сипатися 3/4, щоб горох наситився.
20-30 хвилин буде достатньо, горох розбухне. Воду злийте. Горох промийте простою водою, викладіть в каструлю, залийте половиною бульйону. Варіть, поки не закипить, не забувайте знімати пінку. Додайте соду - горох стане м'якше.
А тим часом, наріжте картоплю кубиками, відправляємо в бульйон.
Моркву наріжте кільцями. Теж додайте в бульйон.
Розігрійте масло на сковороді.
Ріжемо дрібно цибулю. Обсмажуємо.
До золотистого кольору - потім додаємо в бульйон.
Ріжемо дрібно зелень, вкидаємо в суп. Також кільцями поріжте сосиски, додайте в бульйон. В кінці додайте лавровий лист і спеції. Дайте поваритися ще хвилин 5.
От і все! Готовий гороховий суп з сосискою можна подавати з грінками. Смачного!