Наслідки начинка для профитролей
(покроковий рецепт з фото)
Як відомо, профитроли є дуже вишуканим десертом, але їх можна зробити і несолодкими! Спробуйте цей простий рецепт несолодкої начинки для профитролей, і ви зрозумієте, що це дуже смачно!
Перед вами красивий і простий рецепт несолодкої начинки для профитролей. Сподіваюся, вам дуже сподобається така закуска! Вийде вона дуже смачною і красивою, всі ваші гості будуть в цілковитому захваті, ще б пак! Рекомендую також іноді привносити в цей рецепт різноманітність: можна разом бекону, наприклад, використовувати подрібнені обсмажені сосиски, а замість твердого сиру брати пастоподібний плавлений. Бажаю вам успіху!
- Бекон - 350 грам
- Сир твердий - 150 грам (рекомендую використовувати пармезан)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Панірувальні сухарі - 2-3 Ст. Ложок
- Мускатний - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1 За смаком
- Помідори сушені товчені - 1-2 Ст. Ложок (або подрібнені в'ялені помідори (приблизно 3-4 помідора))
- Profitroli - 15-20 штук
1. Отже, профитроли вже спекли або куплені в магазині, а ми приступимо до начинки. Для цього бекон ретельно обсмажити з усіх боків, щоб вийшли практично сухі шкварки.
2. Тепер подрібнити в блендері або за допомогою ножа цей смажений бекон, змішаємо з тертим сиром, панірувальними сухарями, маслом і сушеними помідорами. Кількість помідорів і сухарів можна регулювати, щоб вийшла нормальна по густоті маса.
3. Додамо в цю масу мускат і сіль, перемішаємо, і нехай вона настоїться, щоб трохи набрякли сухарі. Тим часом все профитроли разрежем на половинки.
4. Кожну половинку змазати начинкою, накриваємо "кришечкою" і подаємо до столу! Смачного!