Наслідки начинка для еклерів
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную оригінальну закуску. Дивіться, як приготувати несолодке начинку для еклерів. У поєднанні з повітряним тестом ця закуска тане в роті. Ця страва стане родзинкою будь-якого святкового столу.
Для більшої соковитості до закуски можна подавати соуси: тартар, часниковий або йогуртний з нарубаного зеленню.
Якщо ви хочете пом'якшити смак оселедця, то замість рослинного масла в начинку можна додати вершкове.
Смачного!
- Квасоля - 100 грам (відварна або консервована без приправ)
- Куряче яйце - 1 штука (зварене круто)
- Оселедець слабосолона - 100 грам (філе)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Тут розповім, як приготувати несолодке начинку для еклерів на основі квасолі. Будь сорт квасолі замочіть у воді на ніч. Відваріть до м'якості, злийте воду і остудіть. Можна взяти консервовану квасолю.
Філе слабосоленої оселедця перевірте на наявність кісточок, видаліть їх, якщо виявите. Поріжте рибу на невеликі шматочки. Я використовую оселедець як бюджетний варіант. Можна замінити її лососем або іншою рибою.
Відваріть яйце вркутую, очистіть і дрібно наріжте, покладіть в миску. Туди ж викладіть оселедець і квасоля. Почніть перетворювати інгредієнти в масу, поступово додаючи олію. Для операції найзручніше використовувати занурювальний блендер. Досягніть однорідності і гладкості маси. За смаком можна додати чорний перець і лимонний сік.
Щоб начинити еклери вийшов паштетом, надріжте тісто. Чайною ложкою викладіть начинку всередину еклера. Можна використовувати і кулінарний мішок. Викладіть закуску на блюдо і подавайте.