Рецепт Наслідки запіканка з сиру фото

Наслідки запіканка з сиру
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Запіканка
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Запеканочку… яка затишна вона буває, особливо на сніданок в дощовий день. Що ж стосується солоної запіканки, то і в спеку вона йде з успіхом. Ось, як приготувати несолодке запіканку з сиру.

Опис приготування:

Даний рецепт оповідає про те, як приготувати несолодке запіканку. Вона, як ви розумієте, буде помірно солоної. Кількість солі варіюйте в залежності від смакових уподобань. Але пам'ятайте: нехай дана запіканка і містить в основному корисні інгредієнти, не переборщувати з сіллю, хоч зелень того і сприяє.

  • Сир - 500 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Сир твердий - 250 грам
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
1
Збиваємо яйця в глибокій мисці. Кладемо дрібку солі. Вивалюємо півкіло сиру і ретельно розмішуємо. Насипаємо трохи борошна, десь півсклянки. Якщо сир рідкий, борошна можна сипати більше.
2
Беремо шматок твердого сиру. Натираємо його на крупній тертці. Ви можете скинути весь сир в миску з сиром відразу, а можете залишити половину і присипати їм запіканку за 10 хвилин до готовності. Нарізаємо зелень. Я взяла багато кропу, петрушки і трішки кропиви. Кришимо дрібно і кладемо в сирну масу.
3
Беремо форму і змащуємо її маслом, рослинним або вершковим, на ваш погляд. Викладаємо в неї суміш з сиру, яєць, борошна, зелені і сиру. Ставимо випікати при температурі 180 градусів на півгодини. Можна запікати і в мультиварці.
4
Щоб точно знати, що запіканка спекла, дістаньте її і проткніть сірником, або зубочисткою. Якщо сірник вийшла суха, без грудочок, значить, пора діставати. Запіканку можна подавати з чаєм, компотом і ряжанкою. Зелена цибулька буде дуже до речі! Смачного!

Схожі рецепти