Крем для профитролей зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Як же складно собі відязикати в смачній випічці! що, не корисно, але смачно ж! Нещодавно я освоїла приготування еклерів і профитролей, які можуть мати кілька начинок. Одну з них я описала нижче.
Після того, як зробите заварне тісто для виробів, а потім їх запечеться, то відразу переходите до цього рецепту. Він швидкий і простий. Відразу ж відправляйте начинку в борошняні заготовки. А спочатку прочитайте, як приготувати крем для профитролей зі згущеним молоком і маслом. Він також підійде для тортів і тістечок.
- Молоко згущене варене - 380 грам
- Вершкове масло - 300 грам
М'яке вершкове масло з'єднайте в мисці зі згущеним молоком.
Збийте інгредієнти в єдину консистенцію.
Крем готовий! Можете залишити його на півгодини в холодильнику, щоб структура стала більш твердої.