Сирний крем для профитролей
(покроковий рецепт з фото)
Профітролі і еклери я можу їсти нескінченно! Коли вони свіжі та м'які, навіть не помічаєш, скільки штук ти покладеш до себе в рот, запиваючи чаєм. Обов'язково спробуйте зробити це ласощі вдома.
Тісто для таких виробів майже завжди однакове, а начинка буває різна, але вона обов'язково повинна бути повітряної. Наприклад, я пропоную прочитати про те, як приготувати сирний крем для профитролей. Цікавою родзинкою до нього буде полуниця, яку помістіть перед кремом в центр випічки, зрізавши кришечку.
- Сир - 400 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукор - 100 грам
- Вершки жирні - 150 мілілітрів
- Яєчний жовток - 2 штуки
- Ванілін - 1 щіпка
У чашу міксера викладіть сир, ванілін, жовтки і цукор.
Збийте інгредієнти в єдину консистенцію. Потім додайте олію.
Масу поставте на вогонь. Варіть її до бульбашок, а потім до повного загустіння, постійно заважаючи.
Окремо збийте вершки до стійких піків. Акуратно перемішайте їх з остиглим кремом. Начините заготовки з тіста. Приємного чаювання!