Рецепт Сирний крем для профитролей фото

Сирний крем для профитролей
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Вершки , Сир
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл , Десерт , Полудень , День народження
Солодке , Десерти , Крем
Кількість порцій: 10
Час приготування: 35 хв.

Профітролі і еклери я можу їсти нескінченно! Коли вони свіжі та м'які, навіть не помічаєш, скільки штук ти покладеш до себе в рот, запиваючи чаєм. Обов'язково спробуйте зробити це ласощі вдома.

Опис приготування:

Тісто для таких виробів майже завжди однакове, а начинка буває різна, але вона обов'язково повинна бути повітряної. Наприклад, я пропоную прочитати про те, як приготувати сирний крем для профитролей. Цікавою родзинкою до нього буде полуниця, яку помістіть перед кремом в центр випічки, зрізавши кришечку.

  • Сир - 400 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Вершки жирні - 150 мілілітрів
  • Яєчний жовток - 2 штуки
  • Ванілін - 1 щіпка
сирний крем для профитролей - фото крок 1
У чашу міксера викладіть сир, ванілін, жовтки і цукор.
сирний крем для профитролей - фото крок 2
Збийте інгредієнти в єдину консистенцію. Потім додайте олію.
сирний крем для профитролей - фото крок 3
Масу поставте на вогонь. Варіть її до бульбашок, а потім до повного загустіння, постійно заважаючи.
сирний крем для профитролей - фото крок 4
Окремо збийте вершки до стійких піків. Акуратно перемішайте їх з остиглим кремом. Начините заготовки з тіста. Приємного чаювання!

Схожі рецепти