Mitlof
(покроковий рецепт з фото)
Мітлоф - це улюблений всіма м'ясної хліб. Фантастичне за своїми можливостями блюдо! Може бути основною стравою, якщо гаряче. Відмінна закуска або нарізка на бутерброди - якщо холодну. Комбінації начинок абсолютно не обмежені, як і добавки безпосередньо в фарш! Так що я вам розповідаю, ви і сам все знаєте! Заходьте, дивіться і готуйте на здоров'я!
Неодмінно добре опрацювати фарш, не полінуйтеся відбити його не менше 10 раз. Смак мітлофа дуже насичений, вам сподобається! Бринза і зелену цибулю в якості начинки - це дуже смачно!
- Фарш домашній - 600 грам
- Кнопка - 1 скибочку
- Молоко - 50 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Гірчиця солодка - 1 Ст. Ложка
- Перець в'ялений в маслі - 4 Ст. Ложки
- Бринза - 100 грам
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 2 штуки (маленькі)
- Чорний перець - За смаком

У фарш додайте замочений в молоці батон, посоліть і поперчіть за смаком, добре перемішайте.

Додайте яйце, гірчицю і дрібно нарізані в'ялені в олії перці. Ще раз добре вимішайте і відбийте фарш.

Розкладіть фарш рівним шаром в сантиметр завтовшки на розрізає вздовж рукаві для запікання. Посередині доріжкою викладіть раскрошенную бринзу і шінкованной зелена цибуля.

За допомогою рукава скрутіть фарш рулетом. Покладіть в глибоку форму разом з рукавом, зверху викладіть пару лаврових листочків і вільно прикрийте краями рукава.

Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 20-25. Потім розкрийте краю рукава, полийте мітлоф соком і змастіть підсоленій сметаною. Запікайте ще хвилин 5 до рум'яної скоринки.

Готовому мітлофу дайте злегка охолонути під плівкою і подавайте. Або повністю остудіть, наріжте скибочками і використовуйте як холодну закуску.