Мідії в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати мідії в мікрохвильовці, щоб вони не втратили ні крапельки свого чарівного і дивного смаку? Читайте цей рецепт і готуйте - у вас вийдуть ідеально смачні мідії!
Пропоную вам збагатити багаж кулінарних знань рецептом приготування мідій в мікрохвильовці, - тому рецептом вони виходять ніжними і соковитими, з тонким винним ароматом, а соус, приготований для них, ще більше підкреслює вишуканість страви. Так що для особливо важливих гостей, - це те, що вам потрібно Отже, рецепт мідій в мікрохвильовці:
1. Мідії розморожуємо, якщо необхідно, PIME і чистий, але раковини намагаємося в процесі підготовки не пошкодити.
2. Тепер викладаємо наші мідії в глибоку миску або каструлю, і заливаємо двома склянками води, і туди ж вливаємо вино.
3. Відправимо в СВЧ-піч на 15 хвилин, і готуємо під кришкою на повній потужності, - за цей час раковини повинні вже розкритися. Якщо ні, варимо наші мідії в мікрохвильовці в домашніх умовах трохи довше, долив води.
4. Поки мідії готуються, приготуємо соус-підливу. Для цього в окремому посуді змішуємо оливкову олію, товчений часник, сіль, перець, і розтоплене вершкове масло. Перемішуємо, і відставляємо в сторону.
5. Як тільки мідії приготуються, виловлюємо їх з рідини, викладаємо на блюдо, і поливаємо зверху приготованим свіжим соусом, або ж подаємо соус окремо. Власне, от і все - тепер ви знаєте, як приготувати мідії в мікрохвильовці!
Сумнівів немає, що таке блюдо готується рідко, але воно того варто, - ваші гості або улюблені люди будуть просто в захваті від ваших кулінарних талантів! Удачі в приготуванні
- Мідії - 400 грам
- Біле вино - 200 мілілітрів
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 часточки
1. Мідії розморожуємо, якщо необхідно, PIME і чистий, але раковини намагаємося в процесі підготовки не пошкодити.
2. Тепер викладаємо наші мідії в глибоку миску або каструлю, і заливаємо двома склянками води, і туди ж вливаємо вино.
3. Відправимо в СВЧ-піч на 15 хвилин, і готуємо під кришкою на повній потужності, - за цей час раковини повинні вже розкритися. Якщо ні, варимо наші мідії в мікрохвильовці в домашніх умовах трохи довше, долив води.
4. Поки мідії готуються, приготуємо соус-підливу. Для цього в окремому посуді змішуємо оливкову олію, товчений часник, сіль, перець, і розтоплене вершкове масло. Перемішуємо, і відставляємо в сторону.
5. Як тільки мідії приготуються, виловлюємо їх з рідини, викладаємо на блюдо, і поливаємо зверху приготованим свіжим соусом, або ж подаємо соус окремо. Власне, от і все - тепер ви знаєте, як приготувати мідії в мікрохвильовці!
Сумнівів немає, що таке блюдо готується рідко, але воно того варто, - ваші гості або улюблені люди будуть просто в захваті від ваших кулінарних талантів! Удачі в приготуванні