Рецепт Макарони «три сиру» фото

Макарони «три сиру»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 5
Час приготування: 25 хв.

Ніколи не розумів любові американців до макаронів з сиром! Їх їдять круглий рік і в будь-який час дня. Не розумів, поки не спробував сам… Поділюся смачним рецептом макаронів з 3 видами сиру.

Опис приготування:

Всіма улюблена класика - макарони з сиром! Це і правда смачно, особливо, якщо використовувати кілька сортів сиру. На смак блюдо виходить обалденно смачним. По бажанню, готові макарони можна посипати свіжомеленим чорним перцем і подрібненою зеленню.

  • Вода - 1, 5 склянки
  • Молоко - 1, 5 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Макарони - 250 грам
  • Крохмаль - 2 чайних ложки
  • Грюйєр - 50 грам
  • Чеддер - 100 грам
  • Фонтіна - 100 грам
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Панірувальні сухарі - 1/3 склянки
  • Петрушка - За смаком
  • Пармезан - 20 грам
макарони
1. У невеликому сотейнику або каструлі змішайте молоко з водою і дрібкою солі, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Викладіть макарони і варіть їх близько 7 хвилин, помішуючи протягом перших двох хвилин, щоб вони не злиплися.
макарони
2. Тим часом, на дрібній тертці натріть всі сорти сиру, Додатково "Пармезан & Quot; . З'єднайте 3 сиру в мисці з картопляним крохмалем.
макарони
3. До готових макаронів додайте сир і гірчицю. Перемішайте і накрийте кришкою.
макарони
4. В той же час, в окремій сковороді нагрійте оливкову олію, додайте панірувальні сухарі, подрібнену петрушку (кілька гілочок), сіль, перець. Обсмажте все до золотистого кольору.
макарони
5. Натріть на тертці"Пармезан" і змішайте з панірувальними сухарями, зніміть сковороду з вогню. Посипте готові макарони обсмаженої сумішшю сухарів і сиру. Смачного!

Схожі рецепти