Макарони «три сиру»
(покроковий рецепт з фото)
Ніколи не розумів любові американців до макаронів з сиром! Їх їдять круглий рік і в будь-який час дня. Не розумів, поки не спробував сам… Поділюся смачним рецептом макаронів з 3 видами сиру.
Всіма улюблена класика - макарони з сиром! Це і правда смачно, особливо, якщо використовувати кілька сортів сиру. На смак блюдо виходить обалденно смачним. По бажанню, готові макарони можна посипати свіжомеленим чорним перцем і подрібненою зеленню.
- Вода - 1, 5 склянки
- Молоко - 1, 5 склянки
- Сіль, перець - За смаком
- Макарони - 250 грам
- Крохмаль - 2 чайних ложки
- Грюйєр - 50 грам
- Чеддер - 100 грам
- Фонтіна - 100 грам
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Панірувальні сухарі - 1/3 склянки
- Петрушка - За смаком
- Пармезан - 20 грам
1. У невеликому сотейнику або каструлі змішайте молоко з водою і дрібкою солі, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Викладіть макарони і варіть їх близько 7 хвилин, помішуючи протягом перших двох хвилин, щоб вони не злиплися.
2. Тим часом, на дрібній тертці натріть всі сорти сиру, Додатково "пармезан & Quot. З'єднайте 3 сиру в мисці з картопляним крохмалем.
3. До готових макаронів додайте сир і гірчицю. Перемішайте і накрийте кришкою.
4. В той же час, в окремій сковороді нагрійте оливкову олію, додайте панірувальні сухарі, подрібнену петрушку (кілька гілочок), сіль, перець. Обсмажте все до золотистого кольору.
5. Натріть на тертці "пармезан" і змішайте з панірувальними сухарями, зніміть сковороду з вогню. Посипте готові макарони обсмаженої сумішшю сухарів і сиру. Смачного!