Мафіни з кіноа
(покроковий рецепт з фото)
Каша на сніданок - це корисно, адже в ній багато клітковини, але на жаль, не всі її люблять. Приготування цих маффинов значно спростить завдання. Розповім, як приготувати маффіни з кіноа.
Можна зробити такі мафіни також з рису. Можете додати до них сосиски, обсмажений бекон, зелень, приготоване м'ясо або зробити солодкі з додаванням ягід, фруктів, сухофруктів і горіхів. Їжте маффіни теплими, рекомендую зробити їх невеликими.
- Лобода otvarennaya - 1 Склянка
- Сир - 100 грам
- Курячі білки - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 1 щіпка
- Шпинат - 1/3 пучка
1. У мисці змішайте ще теплу киноа, подрібнений шпинат, натертий на тертці сир. Додайте курячі білки, подрібнений часник, сіль.
2. Змастіть форми для випічки кексів олією, заповніть кожну невеликою кількістю приготовленої маси.
3. Надішліть маффіни в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте близько 20 хвилин.
4. Видаліть з духовки і залиште на 10 хвилин, потім акуратно дістаньте з форми і подавайте теплими до столу.