М'ясо з медом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо з медом в духовці це дуже цікавий і досить старий рецепт, родом з Європи. Мене пригощала таким м'ясом подружка, коли повернулася з європейського турне по друзях і знайомих. Ось її рецепт!
М'ясо з медом в духовці готувати дуже просто! потрібно тільки, щоб скоринка не пригоріла, тому, що мед може почорніти. Якщо потрібно зніміть температуру або накриє м'ясо фольгою. Я люблю додати в такі солодкі варіанти не тільки кислоти, але і гостроти. Звичайно, це блюдо для дорослих. До нього непогано подати рис і пиво. Якщо вам не подобається гострота, то додайте паприку або запашний перець. Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина - 800 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Мед - 3-4 Ст. Ложок
- Лимон - 1-2 штук
- Кетчуп - 4 Ст. Ложки
- Перець чилі або паприка - За смаком
М'ясо порізати на порції, відбити і укласти у форму. Зверху викласти кружальця лимона і цибулю.
М'ясо посолити.
Мед змішати з кетчупом і паприкою і полити м'ясо. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 40-50 хвилин.
М'ясо вийде з карамелізований скоринкою. Смачного!