Рецепт Курка з медом в духовці фото

Курка з медом в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
Птах, Курка
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви цілком

Приготована за цим рецептом курка з медом в духовці виходить дуже ніжною і з неймовірно рум'яною скоринкою. Відповідаючи на можливі запитання, відразу скажу, що занадто солодким страва не буде.

Зараз я розповім, як зробити курку з медом в духовці дивно смачною і апетитною.

1. Спершу потрібно вимити і просушити курку.

2. Часник очистити і відправити в ступку. Додати сіль, перець або суміш перців. Влити трохи рослинного масла. При бажанні можна додати сухі трави або інші спеції. Потовкти все до однорідності. Звичайно, можна обійтися і без ступки, тоді часник потрібно видавити через прес. Тепер необхідно ретельно натерти курочку з усіх боків і всередині.

3. Лимон і апельсин вимити і вичавити сік. Кількість цитрусового соку можна зменшити, використовуючи лише половину.

4. Рідкий мед відправити в мисочку (зацукровані попередньо розтопити на водяній бані).

5. Додати гірчицю (можна використовувати французьку гірчицю в зернах) і соєвий соус. Перемішати як слід.

6. Вилити медову заправку на курку і обмазати її ретельно.

7. Цитрусовий сік можна також додати в заправку або вилити на дно форми для запікання.

8. Курка з медом в духовці в домашніх умовах готова відправитися в піч. Секрет її приготування в тому, що кожні 10-15 хвилин потрібно заглядати в духовку і поливати курочку соком, який буде утворюватися. Завдяки цьому, буде утворюватися рівномірна і дуже апетитна скоринка.

  • Курка - 1 штука
  • Мед - 2-3 Ст. Ложок
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Апельсин - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Зараз я розповім, як зробити курку з медом в духовці дивно смачною і апетитною.

1. Спершу потрібно вимити і просушити курку.

2. Часник очистити і відправити в ступку. Додати сіль, перець або суміш перців. Влити трохи рослинного масла. При бажанні можна додати сухі трави або інші спеції. Потовкти все до однорідності. Звичайно, можна обійтися і без ступки, тоді часник потрібно видавити через прес. Тепер необхідно ретельно натерти курочку з усіх боків і всередині.

3. Лимон і апельсин вимити і вичавити сік. Кількість цитрусового соку можна зменшити, використовуючи лише половину.

4. Рідкий мед відправити в мисочку (зацукровані попередньо розтопити на водяній бані).

5. Додати гірчицю (можна використовувати французьку гірчицю в зернах) і соєвий соус. Перемішати як слід.

6. Вилити медову заправку на курку і обмазати її ретельно.

7. Цитрусовий сік можна також додати в заправку або вилити на дно форми для запікання.

8. Курка з медом в духовці в домашніх умовах готова відправитися в піч. Секрет її приготування в тому, що кожні 10-15 хвилин потрібно заглядати в духовку і поливати курочку соком, який буде утворюватися. Завдяки цьому, буде утворюватися рівномірна і дуже апетитна скоринка.

Схожі рецепти