Рецепт М'ясний рулет в беконі фото

М'ясний рулет в беконі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Святковий обід , Новий рік
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Рулети - це настільки універсальне блюдо, що їх можна подати як гарячими, так і холодними, як на святковий стіл, так і на щоденну трапезу. Спробуйте і мій варіант м'ясного рулету в беконі.

Опис приготування:

В тонких скибочках хрусткого смаженого бекону загорнутий соковитий фарш з пікантною овочевою начинкою і ніжним сиром. Дуже смачно і святково! І готується набагато простіше, ніж здається. Обов'язково спробуйте приготувати його!

  • Фарш - 700 грам
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Бекон - 10 скибочок
  • Сир - 4 скибочки
  • Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
  • Орегано - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
м'ясний рулет в беконі - фото крок 1
Цибулю і перець почистіть і наріжте.
м'ясний рулет в беконі - фото крок 2
Обсмажте з додаванням олії.
м'ясний рулет в беконі - фото крок 3
Фарсі сіль, поперчіть, додайте орегано. Викладіть квадратом на лист фольги.
м'ясний рулет в беконі - фото крок 4
Посередині викладіть обсмажені овочі і сир.
м'ясний рулет в беконі - фото крок 5
Загорніть за допомогою фольги рулетом.
м'ясний рулет в беконі - фото крок 6
На другий лист фольги викладіть внахлест бекон.
м'ясний рулет в беконі - фото крок 7
Прямо в фользі акуратно перенесіть рулет на бекон. І загорніть ще раз.
м'ясний рулет в беконі - фото крок 8
Ось так повинно вийти. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько 40 хвилин.
м'ясний рулет в беконі - фото крок 9
Подайте гарячим або холодним. Смачного!

Схожі рецепти