М'ясний рулет в беконі
(покроковий рецепт з фото)
Рулети - це настільки універсальне блюдо, що їх можна подати як гарячими, так і холодними, як на святковий стіл, так і на щоденну трапезу. Спробуйте і мій варіант м'ясного рулету в беконі.
В тонких скибочках хрусткого смаженого бекону загорнутий соковитий фарш з пікантною овочевою начинкою і ніжним сиром. Дуже смачно і святково! І готується набагато простіше, ніж здається. Обов'язково спробуйте приготувати його!
- Фарш - 700 грам
- Перець болгарський - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Бекон - 10 скибочок
- Сир - 4 скибочки
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
- Орегано - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
Цибулю і перець почистіть і наріжте.
Обсмажте з додаванням олії.
Фарсі сіль, поперчіть, додайте орегано. Викладіть квадратом на лист фольги.
Посередині викладіть обсмажені овочі і сир.
Загорніть за допомогою фольги рулетом.
На другий лист фольги викладіть внахлест бекон.
Прямо в фользі акуратно перенесіть рулет на бекон. І загорніть ще раз.
Ось так повинно вийти. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько 40 хвилин.
Подайте гарячим або холодним. Смачного!