М'ясна підлива до пюре
(покроковий рецепт з фото)
Я часто поливаю цієї м'ясною підливою гарнір (пюре, Мал, макарони) при подачі на загальний стіл на великому блюді. І виглядає красиво, і гарнір довше залишається гарячим і ніжним.
Захопившись м'ясом, не забудьте в першу чергу поставити варитися картопля для пюре! М'ясна підлива це блюдо в якому поєднується і м'ясо, і соус, а тому правильне приготування соусу до гарніру, гарантують успіх цій смачному блюду.
Найкраще готувати телятину або нежирну свинину. Для м'яса підлива готується різними способами з додаванням борошна, сметани, майонез, соусу або просто гаситься у власному соку.
Розглянемо тільки прості, доступні способи приготування м'ясної підливи. Пропоную вам спробувати простий рецепт м'ясної підливи до пюре - вам сподобається!
- Баранина - 500 грам (нарізати на невеликі кубики в 2 см.)
- Морква - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Гриби - 200 грам (будь-які, на ваш вибір.)
- Часник - 1 зубчик
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Червоне вино - 300 мілілітрів
- Розмарин - 1 щіпка
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль перець - За смаком
Баранину нарізаємо на кубики в 2 см. Сковороду розігріваємо на повільному вогні. Нарізане м'ясо посипаємо спеціями, обвалюють в борошні, викладаємо на розігріту сковороду і обсмажуємо.
Поки баранина тушкується, нарізаємо цибулю, гриби, морква і тиснемо часник.
Додаємо гриби і нарізані овочі в сковороду до м'яса. Заливаємо вміст сковороди вином і додаємо дві столові ложки томатної пасти, тушкуємо на повільному вогні. У момент закипання додаємо розмарин, накриваємо кришкою і доводимо до повної готовності.
Викладаємо готове пюре на тарілку і зверху поливаємо нашої ароматної підливою, незабутній прихопити тушковані овочі для прикраси.