Рецепт М'ясна підлива до пюре фото

М'ясна підлива до пюре
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Баранина
Пісні страви
На обід , На вечерю , Сімейна вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Я часто поливаю цієї м'ясною підливою гарнір (пюре, Мал, макарони) при подачі на загальний стіл на великому блюді. І виглядає красиво, і гарнір довше залишається гарячим і ніжним.

Опис приготування:

Захопившись м'ясом, не забудьте в першу чергу поставити варитися картопля для пюре! М'ясна підлива це блюдо в якому поєднується і м'ясо, і соус, а тому правильне приготування соусу до гарніру, гарантують успіх цій смачному блюду.

Найкраще готувати телятину або нежирну свинину. Для м'яса підлива готується різними способами з додаванням борошна, сметани, майонез, соусу або просто гаситься у власному соку.

Розглянемо тільки прості, доступні способи приготування м'ясної підливи. Пропоную вам спробувати простий рецепт м'ясної підливи до пюре - вам сподобається!

  • Баранина - 500 грам (нарізати на невеликі кубики в 2 см.)
  • Морква - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Гриби - 200 грам (будь-які, на ваш вибір.)
  • Часник - 1 зубчик
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Червоне вино - 300 мілілітрів
  • Розмарин - 1 щіпка
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сіль перець - За смаком
м'ясна підлива до пюре - фото крок 1
Баранину нарізаємо на кубики в 2 см. Сковороду розігріваємо на повільному вогні. Нарізане м'ясо посипаємо спеціями, обвалюють в борошні, викладаємо на розігріту сковороду і обсмажуємо.
м'ясна підлива до пюре - фото крок 2
Поки баранина тушкується, нарізаємо цибулю, гриби, морква і тиснемо часник.
м'ясна підлива до пюре - фото крок 3
Додаємо гриби і нарізані овочі в сковороду до м'яса. Заливаємо вміст сковороди вином і додаємо дві столові ложки томатної пасти, тушкуємо на повільному вогні. У момент закипання додаємо розмарин, накриваємо кришкою і доводимо до повної готовності.
м'ясна підлива до пюре - фото крок 4
Викладаємо готове пюре на тарілку і зверху поливаємо нашої ароматної підливою, незабутній прихопити тушковані овочі для прикраси.

Схожі рецепти