Підлива м'ясна з борошном
(покроковий рецепт з фото)
Підлива м'ясна з борошном - відмінне ситне і смачне блюдо. Обсмажений на олії цибулю додає смаку страви відмінний аромат, яким просочується м'ясо, поки готується. М'ясо в підливі - ніжне і м'яке.
Час гасіння підливи м'ясної з борошном (крок 5) визначається сортом м'яса: яловичина гаситься близько години і може навіть більше, якщо вона вже не дуже молода, свинина готова за 30-40 хвилин. У приготуванні підливи важливі три прийоми: по-перше спочатку обсмажується цибуля до приємного аромату, потім додається морква і м'ясо. М'ясо виділяє сік, тому обсмажування робиться на сильному вогні і інтенсивному помішуванні. М'ясо, ввібравши в себе аромат овочів, запечатає його всередині разом з власними соками і підлива вийде соковитою і ніжною. Успіхів і приємного апетиту!
- М'ясо - 800 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Морква - 100 грам
- Борошно - 1-2 Ст. Ложок
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
Моркву порізати кубиками.
Цибулю порізати.
М'ясо порізати кубиками.
Обсмажте цибулю на олії до прозорості і приємного аромату, додайте моркву і м'ясо.
Смажте на сильному вогні 10 хвилин, помішуючи. Додайте спеції. Додаємо 1, 5 склянки води, тушкуємо під кришкою 30-60 хвилин до готовності м'яса.
У полстакане води розводимо сметану, борошно і томатну пасту.
Коли м'ясо готове, влийте соус для підливи з борошна і сметани.
Гасіть до загустіння 10 хвилин. Додайте зелень.