Рецепт Підлива м'ясна з борошном фото

Підлива м'ясна з борошном
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Підлива м'ясна з борошном - відмінне ситне і смачне блюдо. Обсмажений на олії цибулю додає смаку страви відмінний аромат, яким просочується м'ясо, поки готується. М'ясо в підливі - ніжне і м'яке.

Час гасіння підливи м'ясної з борошном (крок 5) визначається сортом м'яса: яловичина гаситься близько години і може навіть більше, якщо вона вже не дуже молода, свинина готова за 30-40 хвилин. У приготуванні підливи важливі три прийоми: по-перше спочатку обсмажується цибуля до приємного аромату, потім додається морква і м'ясо. М'ясо виділяє сік, тому обсмажування робиться на сильному вогні і інтенсивному помішуванні. М'ясо, ввібравши в себе аромат овочів, запечатає його всередині разом з власними соками і підлива вийде соковитою і ніжною. Успіхів і приємного апетиту!

  • М'ясо - 800 грам
  • Цибуля ріпчаста - 100 грам
  • Морква - 100 грам
  • Борошно - 1-2 Ст. Ложок
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
  • Спеції - За смаком
підлива м'ясна з борошном - фото крок 1
Моркву порізати кубиками.
підлива м'ясна з борошном - фото крок 2
Цибулю порізати.
підлива м'ясна з борошном - фото крок 3
М'ясо порізати кубиками.
підлива м'ясна з борошном - фото крок 4
Обсмажте цибулю на олії до прозорості і приємного аромату, додайте моркву і м'ясо.
підлива м'ясна з борошном - фото крок 5
Смажте на сильному вогні 10 хвилин, помішуючи. Додайте спеції. Додаємо 1, 5 склянки води, тушкуємо під кришкою 30-60 хвилин до готовності м'яса.
підлива м'ясна з борошном - фото крок 6
У полстакане води розводимо сметану, борошно і томатну пасту.
підлива м'ясна з борошном - фото крок 7
Коли м'ясо готове, влийте соус для підливи з борошна і сметани.
підлива м'ясна з борошном - фото крок 8
Гасіть до загустіння 10 хвилин. Додайте зелень.

Схожі рецепти