М'ясна підлива з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
З м'ясною підливою навіть нудна гречка стане набагато смачніше! Показую простий рецепт як приготувати смачну і апетитну м'ясну підливу з яловичини!
Не важливо з якого м'яса ви робите підливу, головне - це утушітся гарненько м'ясо. Особливо це, звичайно, стосується яловичини. Щоб м'ясо стало м'якше, а сама підлива була густою, для приготування м'ясної підливи з яловичини ми додаємо в неї вершки і борошно. Якщо немає сушеного болгарського перцю, замініть його просто на суміш запашних перців або паприку.
- Яловичина - 300-400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 100 мілілітрів
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Шафран - 0, 5 чайних ложки
- Сушений болгарський перець - 0, 5 чайних ложки
Спочатку обсмажити цибулю: дрібно поріжте його, розігрійте на сковороді олію і вершкове. Обсмажте до м'якості і рум'яного кольору, потім відкладіть в тарілку.
Яловичину поріжте на довгасті шматочки і в тій же сковороді, що і цибуля, обсмажте до золотистого кольору.
Потім налийте води (м'ясо повинно покритися) і тушкуйте приблизно годину, до готовності.
Потім налийте води (м'ясо повинно покритися) і тушкуйте приблизно годину, до готовності.
Потім додайте до м'яса обсмажену цибулю і влийте вершки. Дайте закипіти.
Додайте спеції, борошно, шафран і сушений перець. Перемішайте і готуйте до загустіння.
Коли підлива стане густою по консистенції, вогонь вимкніть.
Готову м'ясну підливу з яловичини подавати можете з макаронами. Смачного!
Готову м'ясну підливу з яловичини подавати можете з макаронами. Смачного!